Print Friendly, PDF & Email

Op mijn zesde schreef ik aan mijn basisschooljuf dat ik schrijfster wilde worden. En nu, bijna 20 jaar later, ligt  hier mijn boek. Het is me gelukt! Een droom die uitkomt. En daar heb je steun en vertrouwen voor nodig, van de mensen om je heen.

Mijn dankwoord
Ontzettend dankbaar ben ik daarom voor mijn moeder en vader van wie ik de affiniteit met schrijven en taal met de paplepel ingegoten heb gekregen. Voor mijn oma die iedere stap in het proces over mijn schouder heeft meegekeken. Voor Cathelijne die aan de wieg stond van mijn blog en mijn boek en altijd een goed advies paraat heeft. Voor Paul, mijn fijne uitgever, die met blind vertrouwen en veel flexibiliteit mij begeleid heeft. Voor Suze, de liefste en meest talentvolle grafisch ontwerper die ik ken, zonder haar was dit boek er nooit geweest. Voor Julia, die mij en mijn kookkunsten met haar camera beter heeft weten te vangen dan ik had durven dromen. Voor Daan en Bodil, die een onmisbare bijdrage hebben geleverd dankzij Daans zorgvuldige redactie en Bodils unieke illustraties. Voor Ketchum, mijn werkplek en een tweede thuis, waar Tim, Annelies, Ella, Kim en het hele  team mijn werk gesupport hebben vanaf de eerste dag en mij geholpen hebben – samen met Anouk – dit boek in de spot- lights te zetten. Voor Lieske en Mariëlle, mijn stagiaires die zorgen dat de hippe vegetariër altijd op volle toeren draait. Voor Majelle die de eerste was om mij te overtuigen een boek te gaan schrijven, toen ik dacht dat het nog veel te vroeg was. Voor mijn lieve vrienden en familie die altijd begrip hebben voor mijn drukte, ook wanneer ik ze daardoor te weinig zie. En tot slot, misschien wel de belangrijkste in dit hele rijtje, ben ik dankbaar voor David, mijn lief, mijn steun en toeverlaat, die mij heeft geleerd om altijd mijn hart te volgen en mij onvoor- waardelijk steunt op alle hoogte- en dieptepunten van die weg. Zonder jullie had ik het niet gekund!

Een impressie van mijn boeklancering
Een fantastische, energieke, sprankelende en intensieve middag met de liefste mensen, de lekkerste wijn van Wine & Roses, de lekkerste recepten uit mijn boek (deze keer gemaakt door Catering van het Land) en in een prachtig jumpsuit van La Dress. Geniet nog even mee met deze fotoreportage van Julia Pelealu, terwijl ik nageniet!

Summary
Boeklancering 'de hippe vegetariër'
Article Name
Boeklancering 'de hippe vegetariër'

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in en ontvang GRATIS 20 pagina’s uit ons boek De Hippe Vegetariër!