Print Friendly, PDF & Email

Vorige week bestond De Hippe Vegetariër 2 jaar! Dit is een moment om stil te staan bij alle leuke reacties van lezers, het bijzondere contact met al die bedrijven en bureaus en het boek dat ik volgend jaar mag uitgeven. Hoe bijzonder! Daarom grijp ik deze kans om een aantal van jullie te bedanken met een hele mooie winactie – lees snel verder!

IMG_3344Dankjulliewel!
Toen ik twee jaar geleden mijn blog begon had ik nooit durven dromen waar ik nu sta. Een blog is zo’n bijzonder medium dat zoveel deuren opent! Ik ben dankbaar dat ik dagelijks zoveel lezers mag ontvangen, zoveel leuke pakketjes thuis gestuurd krijg, zoveel inspirerende mensen ontmoet en zoveel bijzondere dingen mag doen. Zoals koken op de radio! Detoxen met 3500 lezers! Een gastblog op Jan Magazine! Een boek uitgeven! Een event organiseren! In de afgelopen twee jaar is De Hippe Vegetariër echt een klein bloeiend bedrijf geworden (ik ben nu zelfs op zoek naar een stagiair!) en dat had ik nooit gered zonder jullie allemaal. Dus dankjulliewel!

Verjaardag in &samhoud places
Afgelopen zondag heb ik het gevierd samen met een intiem gezelschap van vrienden en bekenden, gastbloggers en lezers. Wat was het een bijzondere middag (zie fotoverslag onderaan)! &samhoud places ontving ons in hun Streetfood-restaurant waar Jarl de CocktailProfessor a la minute een bijzondere groentecocktail voor ons bereidde met gele biet, gele paprika, salie, wodka, tequila en agave (het recept hiervan vind je maandag op mijn blog). Dat was nog eens een kick-start van de verjaardag! Hierbij kregen we een mini-tomeato-burger geserveerd. Een fantastisch bite die helemaal symboliseert waar chef Moshik voor staat: innovatie met groenten. Hierna namen we plaats aan een prachtig gedekte tafel in de private dining room van het sterrenrestaurant met een wijds uitzicht over Amsterdam. Gehuld in zonnestralen genoten we van gestoomde pizza van jasmijnrijst met kokos en kaffir limoen als amuse. Daarna een collectie van rood fruit die letterlijk bestond uit drie delen: een bramen oublie gevuld met een tartaar van bramen en gorgonzola, mais gnocchi in een pierre robert saus met pinda en framboos en tot slot een bleekselderij sorbet met basilicum, yoghurt en blauwe bes. Als hoofdgerecht werden we verrast door een saffraan risotto gemaakt met de beste saffraan ter wereld in combinatie met hibiscus, griotte en koriander. Een smaaksensatie. Tot slot een feestelijk fruitig kleurrijk dessert en een hart van chocolade om af te sluiten. Eventjes waren we allemaal verliefd. De bijpassende wijnen maakten het af en de sfeer aan tafel was – ondanks een bijzonder gemengd gezelschap – helemaal goed. Zoals dat gaat met feestjes van De Hippe Vegetariër is het nooit zomaar afgelopen, dus we hebben het feest beëindigd met een glas champagne in de Skylounge naast &samhoud places. Halleluja wat een goede verjaardag!

Geniet, smul en heb lief!
Isabel

IMG_3380      IMG_3451

IMG_3357     IMG_3381 (1)

IMG_3373      IMG_3387

IMG_3393      IMG_3390

IMG_3414      IMG_3416

Summary
De Hippe Vegetariër 2 jaar + WINACTIE GOODIEBAG
Article Name
De Hippe Vegetariër 2 jaar + WINACTIE GOODIEBAG