Print Friendly, PDF & Email

Wat een maanden hebben we achter de rug. Maart 2015 tekende ik mijn auteurscontract bij Uitgeverij Brandt en vandaag, een jaar na dato, mag ik het van de daken schreeuwen: mijn boek is uit! Omdat ik vond dat de website niet kon achterblijven heb ik deze tegelijk met de verschijning van mijn boek in een nieuw jasje gestoken. Ik hoop jullie te verrassen met een frisse eigen stijl, praktische zoekfuncties en nog meer inspiratie. De Hippe Vegetariër 2.0 is vandaag geboren!

Ontdek de nieuwe hippe vegetariër
Wat is er nieuw op www.dehippevegetarier.nl? Al je favoriete blogs, gastauteurs en rubrieken zijn nog steeds aanwezig, maar dan wat ons betreft overzichtelijker, handiger en mooier. Op de homepage bovenin vind je duidelijk aanwezig het meest recente artikel, daaronder vind je zoals je gewend bent de artikelen van de afgelopen week. Vanaf nu zetten we iedere maand een ‘groente van de maand’ in het zonnetje met een bijpassende ‘wijn van de maand’ om je te inspireren met het beste van de seizoenen. Dankzij een slimme zoekfunctie kan je de recepten filteren op soort, groente of eetpatroon, kan je je vleesvervanger kiezen op basis van soort, merk of allergie en vind je een hotspot die bij je past door te selecteren op maaltijd, gelegenheid of stad. Tot slot geeft iedere pagina waar je komt je inspiratie om verder te kijken en vind je onder ieder artikel meer informatie over de auteur, zodat je voortaan weet wie bij jou past. Neem snel een kijkje! We hopen dat jullie er net zo blij mee zijn als wij. 

Cover plat - De Hippe VegetarierDe hippe vegetariër, het boek
Ben je dol op eten? Hou je van een mooi glas wijn? Voel je je graag fit en energiek? Ik óók! Ik ben een smulpaap eerste klas, en heb geleerd om gezond en gebalanceerd door het leven te gaan met groente, fruit, peulvruchten, granen en noten als basis. Met De Hippe Vegetariër geef ik je oneindig veel inspiratie om gezond bourgondisch te genieten – zowel thuis als uit. Wie je ook bent en wat voor leefstijl je ook hebt, je vindt een recept dat bij je past met oneindig veel variaties. Daarnaast laat ik je zien dat vegetarisch eten op niveau ook buiten de deur mogelijk is met mijn hippe vegetarische tips door heel Nederland voor ontbijt, koffie, lunch, borrel en diner.

In het boek:

  • Vegetarische dagmenu’s voor alle zeven dagen van de week: de gewone doordeweekse dag, je topsportdag, de dag dat je geen tijd hebt om te koken, je balansdag, de verwenzaterdag, het grote feest en je hersteldag.
  • Alles wat je wil weten over vleesvervangers: wat te doen met de oervleesvervangers tofu, tempeh en seitan? Welke kant- en klare vleesvervangers in de supermarkt zijn aanraders? En wat is de truc om deze gemakkelijk zélf te maken?
  • Een wegwijzer naar de leukste hippe vegetarische hotspots voor ontbijt, koffie, lunch, borrel en diner voor maar liefst veertien steden in heel Nederland!

In de media
De hippe vegetariër werd voor verschijning al lovend ontvangen door de media.

  • “Licht en lekker eten is volgens Isabel voor iedereen weggelegd, welke levensstijl je ook hebt. Ook voor jou dus!” – Jamie Magazine
  • “Gezond leesvoer!” – Womens Health
  • “Hip zonder vlees!” – Talkies Lifestyle Magazine
  • “Er liggen natuurlijk heel wat Vega-kookboeken in het schap, maar Isabel pakt het net wat anders aan.” – METRO

Klik hier voor een compleet overzicht van de publiciteit.

de hippe vegetariër
Isabel Boerdam
192 blz.
€22,50.-
ISBN 978 94 92037 35 0
Te koop in diverse boekwinkels en via Bol.com

Koop nu mijn boek met gratis verzending!

Summary
GROOT NIEUWS: De Hippe Vegetarier 2.0
Article Name
GROOT NIEUWS: De Hippe Vegetarier 2.0

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in en ontvang GRATIS 20 pagina’s uit ons boek De Hippe Vegetariër!