...

Housewarming: fotoverslag

door | 24 apr 2015 | De Hippe Vegetariër, Diner, Lunch, Nieuws, Take-away

Print Friendly, PDF & Email

Door een geslaagd feestje bij Moet Chandon on Ice staat dit blog iets later online dan gebruikelijk, maar dat kan de pret niet drukken, want graag neem ik jullie mee naar het hoogtepunt van mijn afgelopen week: ik ben verhuisd en heb samen met mijn lief een waanzinnig housewarmingdiner gegeven, dankzij Catering van het Land. Hier vind je een fotoverslag van een 8-gangen biologisch diner én een fantastische avond.

18.00Catering van het Land arriveerde met maar liefst vier stoere mannen en zorgde samen met mij en mijn nichtjes voor een prachtig gedekte tafel met vers brood met dips en potjes crudite met humus. Al het eten was al voorbereid en stress kennen deze mannen niet, dus ik ook niet. Een heerlijk ontzorgd gevoel.

IMG_9662 IMG_9645

DSC_0053 DSC_0139

19.00: we ontvingen iedereen buiten met de bio vegan prosecco van It’s Organic om een groepsfoto te maken en ons naambordje officieel op de deur te plakken. Jeej!

DSC_0012 DSC_0004

DSC_0037 DSC_0044

20.00: het feest kon beginnen! Iedereen ging op zoek naar zijn of haar plekje aan de lange tafel waar inmiddels het eerste gerechtje al op ons stond te wachten: zwarte quinoa met gepofte paprika, flinterdunne broccoli en dadels. Wat dronken we verder? Een witte Viognier die ik ontdekt heb in Cafe Walem en de rode huiswijn van Restaurant La Vina: Spaanse Rioja.

DSC_0054 DSC_0066

DSC_0193 DSC_0178

21.00-23.00: genieten, kletsen, heerlijk eten! Van onze gasten kregen we onze eerste Nespresso machine met melkschuimer en een aanvulling op ons servies. Voor toekomstige dinertjes! De wijn vloeide rijkelijk en Catering van het Land bleef maar lekkere gerechtjes serveren. Alles super vers, heel puur van smaak, fraai geserveerd op mooie disposable bordjes van bamboe en zonder enige stress een perfecte timing. Wat een helden! Dit was ons vegetarische menu (vanzelfsprekend is vis en vlees ook mogelijk – alles bio!):

zwarte quinoa – gepofte paprika – flinterdunne broccoli – dadels
*
rode bieten carpaccio – spaghetti van gele biet – Twentse mozzarella – rucola hazelnoot pesto
**
witte asperge – hollandaise – dragon en ei – doperwten scheuten – Hollandse bloemen
***
geroosterde venkel – wortel gember crème – spinazie – handgeplukte kruidensla
****
risotto – doperwten – courgette – munt – truffel pecorino
*****
groene asperges – pastinaakcrème met witte chocolade – groente chips
******
Hollandse geiten lolly – cranberries – hazelnoot
Old Amsterdam – compote
*******
fair trade chocolade mousse – Hollandse aardbeien – crumble van Aalsmeerse turf cake – kletskop

DSC_0068 DSC_0082 DSC_0099 DSC_0197 DSC_0207 DSC_0212

24.00: rond middernacht vertrokken de mannen van Catering van het Land met een staande ovatie van alle gasten. Wat hadden ze lekker gekookt! En voor mij lieten ze een schone keuken achter en een grote zak chocolademousse waar ik en mijn lief op zondag met onze brakke hoofdjes een geweldig ontbijt aan hadden.

DSC_0224

01.00: al onze veel te vrolijke en luidruchtige gasten hebben we het huis uitgeveegd om met z’n allen het feest nog even voort te zetten in een cafe om de hoek. Gin & Tonics, een dansje wagen en in de vroege ochtend met pijnlijke voeten weer naar ons geweldige nieuwe huis. Wat een topfeest!

Dus bij deze nogmaals: Bruck en Steef van Catering van het Land, jullie zijn geweldig! Wil jij ook zo’n mooi diner voor een klein of groter gezelschap, voor werk of thuis, of een uitgebreide borrel, lunch of ontbijt? Kijk dan zeker op de website van Catering van het Land.

Catering van het Land, http://www.cateringvanhetland.nl

Summary
Housewarming: fotoverslag
Article Name
Housewarming: fotoverslag
Isabel Boerdam
Volg Isabel

Isabel Boerdam

Isabel (1990) is vegetariër sinds haar negende. In 2013 tijdens haar master Tekst en Communicatie startte ze haar blog Dehippevegetarier.nl dat inmiddels is uitgegroeid tot het grootste vegetarische platform van Nederland en is uitgebreid met het gelijknamige boek. In 2018 lanceerde Isabel de succesvolle eerste editie van de Nationale Week Zonder Vlees in Nederland. Hierdoor werd ze benoemd tot Gamechanger onder de 30 jaar in de Food100 en CommunicatieTalent van het jaar 2018. Dit heeft er mede voor gezorgd dat Isabel de Nederlandse autoriteit is op het gebied van vegetarische voeding en van haar passie haar werk heeft kunnen maken.
Isabel Boerdam
Volg Isabel

2 Reacties

  1. Bas

    Wat een leuk artikel! Heb je ook al eens overwogen om een lekkere vegetarische lunch te bestellen bij WeLunch?

    Antwoord
    • Isabel Boerdam

      Klinkt als een interessant concept! Ga ik eens naar kijken 🙂 Dank!

      Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

POPULAIR

Vind alles wat je zoekt