Print Friendly, PDF & Email

Begin volgende maand bestaat De Hippe Vegetariër 2 jaar en daarom pak ik uit op zondagmiddag 6 september! Het wordt een bijzonder verjaardagsfeest dankzij een unieke samenwerking met twee-sterren-restaurant &samhoud places in Amsterdam. Chef Moshik Roth staat voor innovatie met groente en heeft daarom een volledig sterwaardig vegetarisch menu op de kaart gezet. Aan wie kan hij dit beter laten proeven dan aan ons, hippe vegetariërs die dol zijn op groenten en vegetarisch culinair in een mooie ambiance echt kunnen waarderen?

Exclusieve 3-gangen-lunch in &samhoud places
Daarom mag ik ter ere van mijn 2-jarig bestaan mijn lezers exclusief uitnodigen voor een hippe vegetarische twee-sterren-lunch in restaurant &samhoud places. Je middag begint met een hippe vegetarische cocktail, speciaal ontworpen en geshaket door De Cocktailprofessor zelf. Daarna gaan we aan tafel om te genieten van een uitgebreide 3-gangen lunch waarin innovatie met groente voorop staat, a la Moshik Roth op z’n best. Hierbij genieten we van passende wijnen geselecteerd door de award winning sommelier van &samhoud places, en natuurlijk onbeperkt water, brood, en tot slot een kopje thee of koffie met friandises ter afsluiting. Door de tafels met elkaar te verbinden en samen plaats te nemen creëren we een informele, open setting en kan je andere ‘foodies’ en ‘De Hippe Vegetariër’ ontmoeten. Na de lunch ga je naar huis met een goed gevulde goodiebag vol met favoriete producten van De Hippe Vegetariër om thuis na te genieten. Ook zal ik tijdens de lunch een tipje van de sluier onthullen over mijn boek dat voorjaar 2016 uitkomt. Een absolute feestmiddag die je niet wil missen!

Wat? Vegetarische 3-gangen-lunch ter ere van verjaardag De Hippe Vegetariër
Wanneer? Zondag 6 september van 12.30 tot circa 15.30
Waar? Restaurant &samhoud places, Oosterdokskade 5 in Amsterdam (5 minuten lopen van Centraal Station)
Kosten? 97,50 euro (+ 5 euro administratiekosten) per persoon voor een uitgebreid 3-gangen-menu inclusief cocktail, wijn, brood, water, thee of koffie EN een geweldige foodie goodiebag ter waarde van ruim 75 euro.
Reserveren? Via https://shop.ticketscript.com/channel/web2/start-order/rid/9VRKQ3B8/language/nl kan je direct je stoel reserveren en online betalen.
Reserveer tijdig in verband met beperkte plaatsen! Wil je naast elkaar zitten? Geef dan duidelijk aan met hoeveel personen je komt.

Ik hoop dat vele lezers aan zullen schuiven tijdens deze bijzondere lunch! Ik kan niet wachten om jullie ‘in het echt’ te ontmoeten. Dus reserveer nu je stoel, dan ben je er volgende maand bij! Alvast de voorpret delen? Meld je aan op het Facebook-event en praat mee met #verjaardagDeHippeVegetarier

Tot zondag 6 september!

De Hippe Vegetariër
&samhoud places restaurant

Een voorproefje van &samhoud places restaurant in Amsterdam

MG_1012 - Copy - Copy      Restaurant 2

tweesterren menu-250      Summer menu restaurant-163

Moshik      Stairway_LQ-1 - Copy (2)

 

Summary
Uitnodiging: Verjaardag De Hippe Vegetariër in &samhoud places**
Article Name
Uitnodiging: Verjaardag De Hippe Vegetariër in &samhoud places**