Print Friendly, PDF & Email

LEUK NIEUWS! De Hippe Vegetariër wordt een restaurantje voor 1 dag! Volgende week woensdag t/m zondag nemen de Nederlands bekendste foodbloggers namelijk een stand over in De Foodhallen. Samen met Uit Pauline’s keuken, Culinessa, Foodness en Lisa goes Vegan mag ik mijn kookkunsten vertonen. Op vrijdag 27 mei is het mijn dag en open ik van 11:00-21:00 mijn eigen Veggie Wrap Bar. Iedereen is welkom!

Bloggers take over De Foodhallen
De Nederlandse foodbloggers take over in De Foodhallen! Van 25 t/m 29 mei. Op vrijdag de 27ste ben je bij mijn Veggie Wrap Bar welkom! Meer informatie is te vinden via deze link. Dit is het programma:

Woensdag 25 mei – Uit Pauline’s Keuken
Met eenvoudige, maar daarom niet minder lekkere, recepten wist Pauline Weuring het tot de grootste foodblogger van Nederland te schoppen. Naast haar blog heeft Weuring twee kookboeken op haar naam staan. Van haar eerste boek, ‘Het Voedselzandloper Kookboek’, gingen 100.000 exemplaren over de toonbank. In 2015 verscheen ‘Uit Pauline’s Keuken – Live, Love, Eat.’ en dit najaar ligt het derde kookboek ‘Feel Good Food’ in de winkels. In de Foodhallen maakt ze een favoriet uit haar studententijd. Pauline smelt de kazen voor kaasfondue in brood.

Donderdag 26 mei – T.B.D
Ambitieuze foodbloggers die nog geen plek in de Foodhallen’s ‘Blogger Take Over’ wisten te claimen, hoeven niet te treuren. Ze laten troosteten staan en pitchen hun concept via de Foodhallen Facebookpagina om kans te maken op de wildcard. Bestaande foodconcepten binnen de Foodhallen en dranken zijn uitgesloten. Maandag 16 mei wordt het lekkerste idee gekozen wat op donderdag 26 mei het menu zal vullen.

Vrijdag 27 mei – De Hippe Vegetariër
Isabel Boerdam balanceert tussen allesverslindende foodie en gezondheidsfanaat. Op die grens ontwikkelde ze haar eigen keuken waarin groente, fruit, peulvruchten, granen en noten de hoofdrol spelen. Met De Hippe Vegetariër – het kookboek en het blog – laat Isabel zien hoe iedereen gezond bourgondisch kan genieten. Zowel thuis als uit. Op 27 mei doet ze datzelfde in de Foodhallen. Isabel pakt vegetarisch in én uit met haar Veggie Wrap Bar met keuze uit een groene koolwrap met lentegroenten, een zoetzure omeletwrap met Oostere vulling en een mediterrane maiswrap met black beans en aubergine.

Zaterdag 28 mei – Culinessa
Vanessa Dawson’s passie is niet zomaar lekker eten, maar héérlijk eten. Met kwalitatief goede ingrediënten zet de blogster heerlijke maaltijden op tafel. Op woensdag 28 mei neemt ze haar mooie ingrediënten en verrukkelijke gerechten mee naar de Foodhallen. Met haar lichte obsessie voor de Mexicaanse invloeden binnen de Curaçaose keuken, opent ze ‘Culinessa’s Taqueria for a day’ waar taco’s en spicy brownies op het menu staan.

Zondag 29 mei – Foodness & Lisa goes Vegan
Claartje Schröder vliegt als fulltime blogger  van Foodness de hele wereld over om (gezond) te koken, te eten en alles wat ze naar binnen schuift zo goed mogelijk op de foto te zetten. Lisa Stel blogt op Lisa goes Vegan onder het motto ‘Eat fruit, not friends!‘. Met plantaardige recepten, reviews van hotspots, food-video’s en gezonde tips laat ze zien dat vegan eten en leven écht niet saai, maar heel erg lekker is! Het fitte duo helpt brakke bezoekers in de Foodhallen van de zondagse kater af met een acai bowl party.

Kom proeven! Kom borrelen! Kom langs! Ik hoop jullie allemaal te zien op vrijdag 27 mei in De Foodhallen op Bellamyplein 51 in Amsterdam. Ik heb er zin in!

Summary
Veggie Wrap Bar in De Foodhallen
Article Name
Veggie Wrap Bar in De Foodhallen

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in en ontvang GRATIS 20 pagina’s uit ons boek De Hippe Vegetariër!