Print Friendly, PDF & Email
5/5 - (1 stemmen)

Het Amstel Boathouse is gelegen aan het prachtige Martin Luther Kingpark. Het uitzicht over de Amstel is magnifiek en de heerlijke gerechten worden zowel geserveerd op het fijne terras als binnen in het knusse, sfeervolle restaurant. Dineren bij Amstel Boathouse geeft je een ultiem buitengevoel in Amsterdam, mede door het prachtige uitzicht over de Amstel. Een sfeervolle plek voor zowel een vegetarische lunch, borrel én diner.

Interieur
Het Amstel Boathouse is een veelzijdige locatie en valt op vanwege de ligging in het Martin Luther Kingpark.
Het uitzicht over de Amstel is prachtig en in de zomer is het dubbelop genieten van het uitzicht als van de vegetarische lunch, borrelhapjes en diners. De inrichting van het restaurant is knus en er is goed nagedacht over zitgelegenheden voor zowel grote gezelschappen als voor kleinere groepen. Amstel Boathouse onderscheidt zich als evenementenlocatie door de flexibele zalen, de goede bereikbaarheid en natuurlijk de prachtige ligging.

Bediening en de gasten
De bediening van de Amstel Boathouse zijn vriendelijk en zeer behulpzaam. Bij binnenkomst werden onze jassen direct aangenomen, werden we naar ons tafel begeleid en gaven ze een uitgebreide uitleg over de menukaart en de daggerechten. Ze hebben veel kennis van de wijnen en de samenstelling van de gerechten.

Vegetarisch smullen
Op de menukaart van Amstel Boathouse staan diverse vegetarische voorgerechten, hoofdgerechten én nagerechten. Wij kozen voor de tomatentartaar, aubergine-kaviaar en rucola als voorgerecht. Deze werd geserveerd met een frisse rosé, een top combinatie! Een zeer smaakvol gerecht en ook mooi opgemaakt op de borden, zeer fotogeniek en Instawaardig ;-). Als hoofdgerecht kozen we de vegetarische risotto met paddenstoelen en spinazie. Ook dit gerecht viel goed in de smaak. Het werd opgediend met een pittige kaas wat de risotto een spicy tintje gaf. Natuurlijk hebben we óók de desserts geproefd, namelijk de witte chocoladetaart met frambozen en gepocheerde peertjes met een citroensausje. De witte chocoladetaart sprong er ver bovenuit! Een romige, frisse taart: een perfecte afsluiter van de avond in combinatie met een espresso.

Al met Al…
Kun je bij de Amstel Boathouse optimaal genieten van het uitzicht over de Amstel, in combinatie met de meest verrassende smaakvolle vegetarische borrelhapjes, avondmaaltijden én heerlijke wijntjes. Wat wil je nog meer? 🙂

Amstel Boathouse – Amsteldijk 223 – Amsterdam – www.amstelboathouse.nl

Ben jij bij Amstel Boathouse geweest? Of weet je een andere hotspot waar we heen zouden moeten? Laat het ons weten in een reactie op de website, Facebook, Instagram of Twitter. We zijn benieuwd!

 

 

 

 

Summary
Amstel Boathouse: Dineren met uitzicht over de Amstel
Article Name
Amstel Boathouse: Dineren met uitzicht over de Amstel
Description
Het Amstel Boathouse is prachtig gelegen aan in het Martin Luther Kingpark. Het uitzicht over de Amstel is magnifiek, en de heerlijke gerechten worden zowel geserveerd op het fijne terras als binnen in het knusse, sfeervolle restaurant.
Author