...

3x recepten met paarse zoete aardappel

door | 7 jul 2018 | Aardappel, Borrel, Food Trend, Recepten, Zoet, zoete aardappel

Print Friendly, PDF & Email

Ube wordt ook wel de paarse zoete aardappel genoemd. Het heeft een licht zoetige smaak en een prachtige paarse kleur. In Amerika en Azië wordt de paarse wortel al veel gegeten, maar in Nederland mag dat nu ook wel gaan gebeuren. De gerechten die je ermee maakt zijn namelijk ontzettend lekker én mooi! Wij hebben drie recepten voor je op een rijtje gezet.

Ube: paarse zoete aardappel taart

 

Ube: paarse zoete aardappel chips

Ube: paarse zoete aardappel ijs

Heb jij een van deze recepten gemaakt? Verras ons dan met jouw creatie in een reactie op Instagram, Facebook of Twitter. We zijn benieuwd!

Summary
3x recepten met paarse zoete aardappel
Article Name
3x recepten met paarse zoete aardappel
Description
Ube wordt ook wel de paarse zoete aardappel genoemd. Het heeft een licht zoetige smaak en een prachtige paarse kleur. In Amerika en Azië wordt de paarse wortel al veel gegeten, maar in Nederland mag dat nu ook wel gaan gebeuren. De gerechten die je ermee maakt zijn namelijk ontzettend lekker én mooi!
Author
Mariëlle van Stek
Volg Mariel

Mariëlle van Stek

Eindredacteur at De Hippe Vegetariër
Mariëlle is eigenlijk helemaal niet zo'n supergezonde vegetarische foodie, maar een leergierige dame met een vlotte pen en een nieuwsgierige kijk op de wereld. Een onmisbare vrolijke noot in het team!
Mariëlle van Stek
Volg Mariel

Latest posts by Mariëlle van Stek (see all)

1 Reactie

  1. Mascha

    Ube, heerlijk. Wij hebben op de Filipijnen ube ijs gegeten, echt een aanrader. Ook maken ze er veel gebak, cakes met ube. Ik heb ze nu voor het eerst in Nederland gekocht. Ga ze in de oven bakken.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

POPULAIR

Vind alles wat je zoekt