Recepten
Het einde van het jaar is in zicht, wat betekent dat het tijd is om terug te blikken op al het mooie van afgelopen jaar. Jullie lazen weer massaal De Hippe Vegetariër en daarvoor willen wij jullie bedanken! Wat zijn wij blij dat wij jullie dagelijks mogen inspireren met onze artikelen. Ter afsluiting van dit jaar en als extra bedankje aan jullie, delen wij de komende dagen al onze favoriete recepten van 2019. Vandaag de beurt aan de beste vegetarische en veganistische borrelrecepten!
Recepten
- 08 August 2019
Dips: nachochips en quesodip
Het kookboek DIPS, geschreven door Ramon Brugman, staat vol met smakelijke dipsausrecepten
- Lauren Kreijger
Recepten
- 21 March 2019
Superveg: bloemkoolwings met hete saus
Buffalo wings zijn een van de meest geliefde snacks in Amerika
- Mariëlle van Stek
Recepten
- 25 January 2024
Veganistische borrelplank
Wil jij dit weekend lekkere hapjes op tafel zetten
- Isabel Boerdam
Recepten
- 25 September 2019
De Chinese keuken: vegetarische mini loempia's
De Chinese keuken kent verschillende regionale keukens, waaronder de Kantonese en Sichuankeuken
- Lieske van der Waals
Recepten
- 24 October 2019
Crostini met geitenkaas en boerenkoolchips
Het is vandaag Nationale Boerenkooldag
- Lauren Kreijger
Recepten
- 16 November 2019
Vegan party: hapjes van gerookte ‘zalm’
Vegan party is het nieuwe kookboek van Gaz Oakley
- Lauren Kreijger
Vegan
- 10 December 2018
Vegan klassiekers: Risottokroketjes
Nederlanders zijn dol op kroketten
- Eke Mariën
Recepten
- 14 November 2019
Borreltijd: borrelbrood met brie en kruidenboter
Het kookboek Borreltijd is geschreven door Susan Aretz
- Lauren Kreijger
3-dipsausjes-met-oranje-paprika-muhammara-bruchetta-en-hummus/
Wat is jouw favoriete borrelrecept? Laat het ons weten in een reactie op de website, Facebook of Instagram. We zijn benieuwd!
Wat is jouw favoriete borrelrecept? Laat het ons weten in een reactie op de website, Facebook of Instagram. We zijn benieuwd!
Lees ook

Ontspanning
- 28 August 2025
Zo haal je het meeste uit het laatste zomervakantieweekend
Het einde van de zomervakantie is in zicht
- Karlijn Swaen

Recepten
- 05 September 2025
Parelcouscous bowl met gestoomde groente en crispy maïs
We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om gezond én lekker te eten, zonder dat je uren in de keuken hoeft te staan
- Karlijn Swaen

In mijn keuken
- 08 September 2025
Granola test: welke granola is het lekkerst én het gezondst?
Granola is niet meer weg te denken van de ontbijttafel
- Karlijn Swaen
0 Reacties
Een reactie geven
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *.