Kerst hoofdgerecht: Hartige strudel met prei
Tessa Emmen

Kerst hoofdgerecht: Hartige strudel met prei

donderdag 07 december 2023
Wij zijn alweer druk bezig met het plannen van ons kerstmenu. Gisteren deelden we al een recept voor een heerlijke soep als voorgerecht. Vandaag delen wij een recept voor het hoofdgerecht: een hartige strudel met prei, zongedroogde tomaat en olijven. Het hartige van de strudel sluit perfect aan bij het frisse voorgerecht. Loopt het water jou ook al in de mond? Wacht niet te lang met het inslaan van je kerstinkopen. Kijk mee naar onderstaand recept. kook jij mee?

 

Hartige strudel


Een strudel schreeuwt bijna traditie en gezelligheid, met een rijke geschiedenis die het verbindt met feestelijke momenten. Gevuld met warme ingrediënten zoals appels, kersen, noten of kaas, biedt het troost en warmte, vooral in de kille wintermaanden. Samen strudel maken is ook nog eens een super gezellige activiteit. Het resultaat is niet alleen een heerlijke traktatie, maar ook een symbool van samenzijn tijdens de kerstdagen. Een strudel kun je makkelijk aanpassen naar je eigen voorkeur, of je nu gaat voor hartig of zoet. Het is het perfecte centerpiece voor jouw kersttafel! Vind hieronder het recept, perfect als hoofdgerecht voor je kerstdiner!

Kerst: hartige strudel met prei, zongedroogde tomaat en olijven
  • 28 November 2019

Kerst: hartige strudel met prei, zongedroogde tomaat en olijven

  • Lauren Kreijger
Artikel bekijken


Ga jij dit recept voor deze strudel maken of heb je dit al gemaakt voor een kerstdiner? Laat het ons weten in een reactie, op Facebook of op Instagram. Wij zijn benieuwd!

 

0 Reacties

Een reactie geven

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *.