Pittige vegan wrap met wasabi mayo
Isabel Boerdam

Pittige vegan wrap met wasabi mayo

zaterdag 02 juni 2018
Naar recept

Deze vegan wraps met wasabimayo zijn een heerlijk pittige lunch of diner. In de wraps zitten de vegan SoSea Sticks van SoFine: bijzondere visvervangers op basis van sojabonen en zeesla! Vorig week las je hoe deze ons bevielen. Vul de wraps met rijst, groenten en deze 'vissticks' en je hebt een heerlijke (picknick) maaltijd!

Ingrediënten

Voor

4

personen

Ingrediënten

Hoe maak je het?

Stap 1

Kook de witte rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit in een koekenpan een scheutje olijfolie en bak de SoSea Sticks in enkele minuten goudbruin en knapperig, keer ze regelmatig. Verwarm de tortillawraps volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Meng de vegan mayo met de wasabipasta (of meer naar smaak) en besmeer de wraps met deze wasabi mayo. Verdeel er wat veldsla overheen, in plakjes gesneden avocado en reepjes komkommer. Leg de SoSea Sticks erop en rol de wraps op. Steek ze eventueel vast met een cocktailprikker. Leg de wraps op 2 borden en serveer met de rijst ernaast (of erin). Eetsmakelijk!

Heb jij dit gerecht gemaakt? Verras ons dan met jouw creatie op Facebook, Twitter of Instagram. We zijn benieuwd!

Lees ook

Hou de zomer vast: 3 vegetarische klassiekers met een verrassende twist
  • 15 September 2025

Hou de zomer vast: 3 vegetarische klassiekers met een verrassende twist

De zon laat zich misschien minder vaak zien en de avonden worden alweer korter, maar dat betekent niet dat de zomer voorbij hoeft te zijn

  • Karlijn Swaen
Recept bekijken
Parelcouscous bowl met gestoomde groente en crispy maïs
  • 05 September 2025

Parelcouscous bowl met gestoomde groente en crispy maïs

We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om gezond én lekker te eten, zonder dat je uren in de keuken hoeft te staan

  • Karlijn Swaen
Recept bekijken
Granola test: welke granola is het lekkerst én het gezondst?
  • 08 September 2025

Granola test: welke granola is het lekkerst én het gezondst?

Granola is niet meer weg te denken van de ontbijttafel

  • Karlijn Swaen
Artikel bekijken

0 Reacties

Een reactie geven

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *.