...

Oranje Paprika voor onze ORANJE LEEUWINNEN!

door | 11 jun 2019 | Adv, Groente van de maand, Interview, paprika, Producten

Print Friendly, PDF & Email

Het Wereld Kampioenschap Voetbal Vrouwen is gestart en VANDAAG spelen onze Oranje Leeuwinnen hun eerste wedstrijd. Reden temeer om eens onderzoek te doen naar dé mascotte van het vrouwenvoetbal: de Oranje Paprika! Deze KONINGSPAPRIKA is een feest voor het oog, bevat driemaal zoveel vitamine C als een sinaasappel, geeft je volgens de teler ‘een sexy huid’ en is – jawel, blind getest (check de video!) – de zoetste van alle paprika’s! Als dat geen top mascotte is?! ORANJE BOVEN dus in deze WK tijd, kleur je recepten oranje en laat zien dat je onze leeuwinnen steunt. GO GO GO! #oranjepaprika #oranjeleeuwinnen #koningspaprika #oranjemascotte

PS. Voor meer Oranje Paprika-inspiratie check oranjepaprika.eu
PPS. Wist je dat ze de Oranje Paprika tegenwoordig ook in de verpakking van 3 verkopen in de supermarkt? Kies je voor een driekleurenverpakking, kies dan vooral diegene met de Oranje Paprika erin 🙂 Hup Oranje!
PPPS. Jaaaa je kunt zelfs mascotte hartjes snijden van de Oranje Paprika! Check de video en zie hier het resultaat. Liefde voor onze Oranje Leeuwinnen!

Wil je geen filmpje missen? Abonneer je dan nu op VEGGIE!

Heb jij nog leuke oranje paprikaweetjes? Of je favoriete oranje paprikarecept dat je wilt delen? Laat het ons weten via een reactie onder dit artikel of via Facebook of Instagram. We zijn heel benieuwd!

Summary
Oranje Paprika voor onze ORANJE LEEUWINNEN!
Article Name
Oranje Paprika voor onze ORANJE LEEUWINNEN!
Description
Het Wereld Kampioenschap Voetbal Vrouwen is gestart en VANDAAG spelen onze Oranje Leeuwinnen hun eerste wedstrijd. Reden temeer om eens onderzoek te doen naar dé mascotte van het vrouwenvoetbal: de Oranje Paprika!
Author
Isabel Boerdam
Volg Isabel

Isabel Boerdam

Isabel (1990) is vegetariër sinds haar negende. In 2013 tijdens haar master Tekst en Communicatie startte ze haar blog Dehippevegetarier.nl dat inmiddels is uitgegroeid tot het grootste vegetarische platform van Nederland en is uitgebreid met het gelijknamige boek. In 2018 lanceerde Isabel de succesvolle eerste editie van de Nationale Week Zonder Vlees in Nederland. Hierdoor werd ze benoemd tot Gamechanger onder de 30 jaar in de Food100 en CommunicatieTalent van het jaar 2018. Dit heeft er mede voor gezorgd dat Isabel de Nederlandse autoriteit is op het gebied van vegetarische voeding en van haar passie haar werk heeft kunnen maken.
Isabel Boerdam
Volg Isabel

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

POPULAIR

Vind alles wat je zoekt