Oranje Paprika voor onze ORANJE LEEUWINNEN!
Isabel Boerdam

Oranje Paprika voor onze ORANJE LEEUWINNEN!

dinsdag 11 juni 2019
Het Wereld Kampioenschap Voetbal Vrouwen is gestart en VANDAAG spelen onze Oranje Leeuwinnen hun eerste wedstrijd. Reden temeer om eens onderzoek te doen naar dé mascotte van het vrouwenvoetbal: de Oranje Paprika! Deze KONINGSPAPRIKA is een feest voor het oog, bevat driemaal zoveel vitamine C als een sinaasappel, geeft je volgens de teler 'een sexy huid' en is - jawel, blind getest (check de video!) - de zoetste van alle paprika's! Als dat geen top mascotte is?! ORANJE BOVEN dus in deze WK tijd, kleur je recepten oranje en laat zien dat je onze leeuwinnen steunt. GO GO GO! #oranjepaprika #oranjeleeuwinnen #koningspaprika #oranjemascotte

https://www.youtube.com/watch?v=ELcOjZve-AE

PS. Voor meer Oranje Paprika-inspiratie check oranjepaprika.eu
PPS. Wist je dat ze de Oranje Paprika tegenwoordig ook in de verpakking van 3 verkopen in de supermarkt? Kies je voor een driekleurenverpakking, kies dan vooral diegene met de Oranje Paprika erin :-) Hup Oranje!
PPPS. Jaaaa je kunt zelfs mascotte hartjes snijden van de Oranje Paprika! Check de video en zie hier het resultaat. Liefde voor onze Oranje Leeuwinnen!

Wil je geen filmpje missen? Abonneer je dan nu op VEGGIE!

Heb jij nog leuke oranje paprikaweetjes? Of je favoriete oranje paprikarecept dat je wilt delen? Laat het ons weten via een reactie onder dit artikel of via Facebook of Instagram. We zijn heel benieuwd!

0 Reacties

Een reactie geven

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *.