Smoothie: Up All Night
Isabel Boerdam

Smoothie: Up All Night

dinsdag 04 augustus 2015
Ben jij zo’n duizendpoot die nooit stil kan zitten, altijd druk is met tien dingen tegelijk en lange dagen maakt met weinig slaap? Dan is deze smoothie perfect voor jou, geeft je net dat beetje extra energie dat je nodig hebt. Het is een bijzondere combinatie van gekoelde yerba mate thee, rauwe tahin, himalaya zout, maca poeder, mesquite poeder en agave. Gezond, lekker en effectief!

Wat heb je nodig?
2 koppen yerba mate thee (2 theelepels thee)
2 eetlepels tahin
1 theelepel maca poeder
1 theelepel mesquite poeder
1 eetlepel agave siroop
snufje himalaya zout

Hoe maak je deze smoothie?
Doe twee theelepels yerba mate thee in een theepot, laat de thee trekken en vervolgens koud worden. Met twee kopjes af en doe deze in een blender. Voeg de tahin, maca poeder, mesquite poeder, agave siroop en himalaya zout toe en blenden maar!

Waarom is het gezond?
Yerba mate thee is een hele krachtige thee die minder caffeine bevat dan koffie, maar veel meer dan normale thee. Deze houd je dus goed wakker! Ook maca poeder staat bekend om zijn effect op je energie en conditie, en is samen met mesquite poeder zeer hoog in voedingswaarde. De tahin tot slot zorgt voor een vullende, eiwitrijke smoothie. Klaar voor een all-nighter!

Door gastblogger Jessie Kuipers

Heb jij deze smoothie gemaakt? Vond je hem lekker? Heb je het effect gemerkt? Laat me jouw ervaring weten via Facebook, Twitter of in een reactie. Ik ben ontzettend benieuwd!

1 Reacties

Als je al zoveel energie hebt en nooit slaap, lijkt me dit niet de beste smoothie. Dan slaapt iemand helemaal niet meer, ha ha

12:19 19 januari 2024

Een reactie geven

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *.