...

Top 5: gezonde recepten om het nieuwe jaar mee in te luiden

door | 3 jan 2021 | Recepten, Top 5 lijstjes

Print Friendly, PDF & Email

Nu je even de tijd hebt gehad om bij te komen van oud en nieuw, is het aan team De Hippe Vegetariër om jou te voorzien van allerlei lekkere en gezonde receptjes. Net als vorig jaar, gaan we ook dit jaar weer voor een gezonde start. En dat doen wij met onze top 5: gezonde recepten om het nieuwe jaar mee in te luiden! Welk van deze recepten ga jij vandaag maken?

Granola-ontbijttaart met tropisch fruit

100% volkoren: roggecrêpes met kersen

6 x snelle vega lunchinspiratie voor op de boterham

Vega budget: traybake met pinda jackfruit

Volkoren muffins met haver, roomkaas en kiwi

Wat is jouw favoriete recept? Laat ons weten wat jouw creatie is via een reactie op de website of een berichtje op Facebook of Instagram. We zijn heel benieuwd!

PS. Wil jij blijvend minder vlees eten en vaker vegetarisch, maar lukt het je niet om je eetpatroon te veranderen? Of heb je een vriend(in) die hulp kan gebruiken? Koop dan nu onze online cursus vleesminderen in 15 dagen! Je krijgt 5 euro korting met code DEHIPPEVEGETARIER. Na de cursus geniet je gegarandeerd van een nieuw eetpatroon!

 

Summary
Top 5: gezonde recepten om het nieuwe jaar mee in te luiden
Article Name
Top 5: gezonde recepten om het nieuwe jaar mee in te luiden
Description
Van ontbijten met taart tot dineren met een traybake. In deze top 5 delen wij recepten die zowel lekker als gezond zijn! Happy 2021!
Author
Lauren Kreijger
Volg Lauren

Lauren Kreijger

Receptontwikkelaar at De Hippe Vegetariër
Lauren is student Voeding & Diëtetiek. Deze foodie zit vaak met haar neus in de boeken: op zoek naar inspiratie voor recepten of om te leren over voeding. Koken doet ze graag, net zoals eten en schrijven. Lauren bezoekt de nieuwste eettentjes in Amsterdam om deze vervolgens van top tot teen te beoordelen.
Lauren Kreijger
Volg Lauren

Latest posts by Lauren Kreijger (see all)

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

POPULAIR

Vind alles wat je zoekt