...

Top 5: snelle recepten

door | 6 sep 2020 | Recepten, Snel klaar, Top 5 lijstjes

Print Friendly, PDF & Email

De vakantie zit er weer op. Werk, school en je vaste lesjes bij de sportclub; je mag weer van start. Allemaal heel erg leuk natuurlijk, maar ook wel een beetje veel. Helemaal zo net na de vakantie. Om jullie een beetje op weg te helpen bij deze overgang, hebben wij een aantal makkelijke en snelle recepten verzameld. Zo sta je na een lange dag werken niet ook nog eens uren in de keuken én bewaar je wat vrije (relax)tijd voor jezelf. Zie hier onze top vijf snelle recepten!

Het geluksdieet: vegan pad thai

Pulled Oats keema curry

Vegan budget: gnocchi met pesto van doperwten

Falafel bowl met gegrilde groenten en hummus

VEGA FEEST van Nina Olsson: taco’s met chipotle en jackfruit

Wat is jouw favoriete snelle recept? Laat het ons weten in een reactie op de website, Facebook of Instagram. We zijn benieuwd!

PS. Wil jij blijvend minder vlees eten en vaker vegetarisch, maar lukt het je niet om je eetpatroon te veranderen? Of heb je een vriend(in) die hulp kan gebruiken? Koop dan nu onze online cursus vleesminderen in 15 dagen!! Je krijgt 5 euro korting met de code DEHIPPEVEGETARIER. Na de cursus geniet je gegarandeerd van een nieuw eetpatroon! 

 

Summary
Top 5: snelle recepten
Article Name
Top 5: snelle recepten
Description
De vakantie zit erop en de agenda's staan weer bomvol. Heel leuk, maar ook druk. Bespaar daarom tijd met één van deze snelle recepten!
Author
Lauren Kreijger
Volg Lauren

Lauren Kreijger

Receptontwikkelaar at De Hippe Vegetariër
Lauren is student Voeding & Diëtetiek. Deze foodie zit vaak met haar neus in de boeken: op zoek naar inspiratie voor recepten of om te leren over voeding. Koken doet ze graag, net zoals eten en schrijven. Lauren bezoekt de nieuwste eettentjes in Amsterdam om deze vervolgens van top tot teen te beoordelen.
Lauren Kreijger
Volg Lauren

Latest posts by Lauren Kreijger (see all)

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

POPULAIR

Vind alles wat je zoekt