...

TRENDING: 3 x watermeloen pizza

door | 11 jun 2018 | Food Trend, Glutenvrij, Ontbijt, Recepten, Vegan, Zoet

Print Friendly, PDF & Email

Watermeloen met kokosyoghurt en fruitige toppings gaan supergoed samen. Wat is er nu beter dan een groot, verfrissend en dorstlessend stuk watermeloen als toetje of ontbijt? Nu is watermeloen al heerlijk van zichzelf, maar het kan nooit kwaad om er wat leuks mee te doen. Een watermeloenpizza is leuk en makkelijk om te maken en gegarandeerd een succes op feestjes. Je kunt eindeloos variëren met toppings, maar hier alvast drie suggesties: pizza met munt en bosvruchten, pizza met nectarine en pistache of pizza met chocolade en sinaasappel! Hier vind je alle drie de recepten op een rijtje.

Wat heb je nodig voor de pizza’s?

Voor de bodem:

  • 1 watermeloen
  • kokosyoghurt

Voor de bosvruchten/munt-pizza:

  • een handje blauwe bessen
  • een handje frambozen
  • een handje bramen
  • 2 grote aardbeien
  • een handje verse munt

Voor de nectarine/pistache-pizza:

  • 2 nectarines
  • een handje pistachenoten

Voor de sinaasappel/chocolade-pizza:

  • 1 grote sinaasappel
  • 50 gram pure chocolade
  • Optioneel: raw cacao nibs

Hoe maak je de pizza?
Snijd de watermeloen in plakken van 2-3 centimeter dik. Snijd deze vervolgens in driehoeken en smeer hier een dikke laag kokosyoghurt overheen. Beleg met je favoriete toppings en geniet!

 

Wil je meer van Miriam zien? Check haar Instagram: @plantbasedbrekkie.

Heb jij dit recept gemaakt? Verras ons dan met een foto van jouw creatie via Facebook, Instagram of Twitter! Ook vragen of opmerkingen zijn altijd welkom. We zijn ontzettend benieuwd!

 

Summary
recipe image
Recipe Name
TRENDING: 3 x watermeloen pizza
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
3.51star1star1star1stargray Based on 2 Review(s)
Miriam Groot
Volg Miriam

Miriam Groot

Gastblogger at De Hippe Vegetariër
Jarenlang schrijft en kookt Miriam als gastblogger voor De Hippe Vegetariër. Op haar eigen platform The Veggie Reporter deelt ze over vegan eten, duurzaamheid, seksualiteit en leven met één hand. Ze barst van de ontbijttips (en draagt de titel Wereldkampioen Havermout 2021), maar ook voor de lunch en het avondeten weet ze altijd wel iets creatiefs in elkaar te flansen.
Miriam Groot
Volg Miriam

Latest posts by Miriam Groot (see all)

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

POPULAIR

Vind alles wat je zoekt