...

TRENDING: Kleurrijke citroen cake

door | 24 sep 2017 | Food Trend, Glutenvrij, Inspirerende Foodies, Paleo, Recepten, Vegan, Zoet

Print Friendly, PDF & Email

Mede vegetariër Anne, bij de meeste mensen vooral bekend als Anne Travel Foodie, inspireert mensen met haar succesvolle Instagram account om te genieten van vegetarische lekkernijen. De meeste gerechten zijn heel gezond, maar een lekker taartje op z’n tijd is ook welkom! Anne deelt speciaal voor De Hippe Vegetariër haar meest populaire Instagram foto’s met ons. We hebben al heel wat lekkere foto’s voorbij zien komen, zoals de pindakaas foto’s van vorige keer, en vandaag is het alweer tijd voor de laatste foto. Deze foto is de meest populaire foto van Anne’s Instagram account en kreeg maar liefst 2500 likes!

 

Hoe maak je deze citroen cake?
‘Deze citroen cake is verreweg mijn meest populaire foto op Instagram. Wellicht is het door de mooie kleurtjes van de bosvruchten of het romige geel van de cake, maar het kan ook komen omdat deze cake niet alleen vegetarisch is, maar ook veganistisch en gluten vrij.

Ik maakte hem met een glutenvrije bakmix voor citroencake en in plaats van de boter en eieren die je er normaal aan toe moet voegen, gebruikte ik margarine, soya yoghurt en een geprakte banaan.
En ik denk vooral dat de versiering van bessen en frambozen ervoor heeft gezorgd dat deze foto zo populair werd op Instagram!’

Dit was de laatste foto van Anne, maar je kan natuurlijk een kijkje nemen op haar website voor meer vegetarische gerechten.

Heb jij dit recept gemaakt? Verras ons dan met een foto van jouw creatie via Facebook, Instagram of Twitter! Ook vragen of opmerkingen zijn altijd welkom. We zijn ontzettend benieuwd!

 

Summary
TRENDING: Kleurrijke citroen cake
Article Name
TRENDING: Kleurrijke citroen cake
Description
Anne deelt speciaal voor De Hippe Vegetariër haar meest populaire Instagram foto’s met ons. Vandaag deelt ze het recept van deze citroen cake.
Author
Anne de Graaf
Volg Anne

Anne de Graaf

Inspirerende foodie at Anne Travel Foodie
Anne heeft twee passies: goed eten en reizen. Ze blogt over beide dingen op haar website Anne Travel Foodie. Ze hield altijd al van koken maar de laatste jaren is ze zich meer gaan richten op gezond eten. Op haar website zijn dan ook alle gerechten vrij van suiker en vlees, en soms zelfs glutenvrij of vegan. Ook staan er reisblogs van landen over de hele wereld op haar site. Ze deelt haar persoonlijke tips en waar je het beste kunt eten, ook als vega of vegan.
Anne de Graaf
Volg Anne

Latest posts by Anne de Graaf (see all)

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

POPULAIR

Vind alles wat je zoekt