Print Friendly, PDF & Email
3.7/5 - (3 stemmen)

Mede vegetariër Anne, bij de meeste mensen vooral bekend als Anne Travel Foodie, inspireert mensen met haar succesvolle Instagram account om te genieten van vegetarische lekkernijen. De meeste gerechten zijn heel gezond, maar een lekker taartje op z’n tijd is ook welkom! Anne deelt speciaal voor De Hippe Vegetariër haar meest populaire Instagram foto’s met ons. Vorige keer zagen we al wat pindakaas voorbijkomen in haar ‘Peanut butter jelly’ chia pudding, maar deze week is het pas echt feest voor pindakaas liefhebbers!

Hoe maak je dit pindakaasfeest?
‘Bij mijn meest populaire foto’s staan opvallend vaak gerechten met pindakaas. Of eigenlijk kan ik het soms niet eens gerechten noemen, maar gaat het waarschijnlijk meer om de compositie of herkenbaarheid. En blijkbaar delen gewoon heel veel mensen mijn liefde voor pindakaas! Ik deel deze drie foto’s met jullie omdat ze alle drie in de top 10 van mijn meest populaire Instagram foto’s staan, maar ik geen aparte pagina’s eraan wilde wijden omdat het geen recepten zijn. Misschien inspireert het je wel voor een gezond tussendoortje, en anders hoop ik in ieder geval dat je kan genieten van pindakaasrecepten!

P.S. Wel zin in een recept met pindakaas? Probeer dan eens deze vegan pindakaas mousse.

Heb jij dit recept gemaakt? Verras ons dan met een foto van jouw creatie via Facebook, Instagram of Twitter! Ook vragen of opmerkingen zijn altijd welkom. We zijn ontzettend benieuwd!

 

Summary
TRENDING: Pindakaasfeestje
Article Name
TRENDING: Pindakaasfeestje
Description
Anne deelt speciaal voor De Hippe Vegetariër haar meest populaire Instagram foto’s met ons. Vandaag deelt ze het recept van deze feestelijke pindakaas broodjes.
Author