Print Friendly, PDF & Email
3/5 - (2 stemmen)

Mede vegetariër Anne, bij de meeste mensen vooral bekend als Anne Travel Foodie, inspireert mensen met haar succesvolle Instagram account om te genieten van vegetarische lekkernijen. De meeste gerechten zijn heel gezond, maar een lekker taartje op z’n tijd is ook welkom! Anne deelt speciaal voor De Hippe Vegetariër haar meest populaire Instagram foto’s met ons. Vorige keer waren het sushi donuts en deze week is het een bijzonder chia pudding.

Hoe maak je de chia pudding?
‘Vroeger vond ik de combinatie van pindakaas en jam maar vreemd, maar nadat ik in Amerika heb gewoond ben ik het meer gaan waarderen. Een ‘pb&j sandwich’ is het ultieme voedsel voor Amerikaanse kinderen, maar ik maakte deze peanut butter jelly chia pudding gewoon voor volwassenen! Chia pudding maak je door twee eetlepels chia zaad te mengen met 100 ml amandelmelk. Laat deze pudding een nachtje in de koelkast staan en je hebt de dag erna een gezond ontbijt.
Ik vind gewone chia pudding altijd een beetje saai dus vandaar dat ik het meng met vers fruit of in dit geval pindakaas en jam!

Klik hier voor meer gezonde recepten van Anne Travel Foodie.

Heb jij dit recept gemaakt? Verras ons dan met een foto van jouw creatie via Facebook, Instagram of Twitter! Ook vragen of opmerkingen zijn altijd welkom. We zijn ontzettend benieuwd!

 

Summary
TRENDING: ‘Peanut butter jelly’-Chia pudding
Article Name
TRENDING: ‘Peanut butter jelly’-Chia pudding
Description
Anne deelt speciaal voor De Hippe Vegetariër haar meest populaire Instagram foto’s met ons. Vandaag deelt ze het recept voor deze pindakaas-jam-chiapudding!
Author