...

TRENDING: ‘Peanut butter jelly’-Chia pudding

door | 10 sep 2017 | Food Trend, Glutenvrij, Inspirerende Foodies, Ontbijt, Paleo, Raw Food, Recepten, Vegan

Print Friendly, PDF & Email

Mede vegetariër Anne, bij de meeste mensen vooral bekend als Anne Travel Foodie, inspireert mensen met haar succesvolle Instagram account om te genieten van vegetarische lekkernijen. De meeste gerechten zijn heel gezond, maar een lekker taartje op z’n tijd is ook welkom! Anne deelt speciaal voor De Hippe Vegetariër haar meest populaire Instagram foto’s met ons. Vorige keer waren het sushi donuts en deze week is het een bijzonder chia pudding.

Hoe maak je de chia pudding?
‘Vroeger vond ik de combinatie van pindakaas en jam maar vreemd, maar nadat ik in Amerika heb gewoond ben ik het meer gaan waarderen. Een ‘pb&j sandwich’ is het ultieme voedsel voor Amerikaanse kinderen, maar ik maakte deze peanut butter jelly chia pudding gewoon voor volwassenen! Chia pudding maak je door twee eetlepels chia zaad te mengen met 100 ml amandelmelk. Laat deze pudding een nachtje in de koelkast staan en je hebt de dag erna een gezond ontbijt.
Ik vind gewone chia pudding altijd een beetje saai dus vandaar dat ik het meng met vers fruit of in dit geval pindakaas en jam!

Klik hier voor meer gezonde recepten van Anne Travel Foodie.

Heb jij dit recept gemaakt? Verras ons dan met een foto van jouw creatie via Facebook, Instagram of Twitter! Ook vragen of opmerkingen zijn altijd welkom. We zijn ontzettend benieuwd!

 

Summary
TRENDING: ‘Peanut butter jelly’-Chia pudding
Article Name
TRENDING: ‘Peanut butter jelly’-Chia pudding
Description
Anne deelt speciaal voor De Hippe Vegetariër haar meest populaire Instagram foto’s met ons. Vandaag deelt ze het recept voor deze pindakaas-jam-chiapudding!
Author
Anne de Graaf
Volg Anne

Anne de Graaf

Inspirerende foodie at Anne Travel Foodie
Anne heeft twee passies: goed eten en reizen. Ze blogt over beide dingen op haar website Anne Travel Foodie. Ze hield altijd al van koken maar de laatste jaren is ze zich meer gaan richten op gezond eten. Op haar website zijn dan ook alle gerechten vrij van suiker en vlees, en soms zelfs glutenvrij of vegan. Ook staan er reisblogs van landen over de hele wereld op haar site. Ze deelt haar persoonlijke tips en waar je het beste kunt eten, ook als vega of vegan.
Anne de Graaf
Volg Anne

Latest posts by Anne de Graaf (see all)

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

POPULAIR

Vind alles wat je zoekt