Print Friendly, PDF & Email
4/5 - (2 stemmen)

Ik ben heel benieuwd hoe je de yogafilmpjes van de afgelopen weken hebt ervaren! Voel je er goed bij? Heb je een andere kijk op yoga gekregen? Wil je meer weten of andere oefeningen proberen? Heel graag vertel ik je meer in mijn eigen yogastudio in de Spaarndammerbuurt van Amsterdam: Tula. Doe nu mee met de winactie van De Hippe Vegetarier en maak kans op twee rittenkaarten voor jou en een vriend! En ontvang via dit artikel een speciale aanbieding. Kom je een keertje langs?

Yogastudio Tula
Yogastudio Tula Amsterdam
Tula is de nieuwste yoga studio van Amsterdam West (Spaarndammerbuurt). In de twee studio’s geven dertien docenten zeven dagen per week lessen in verschillende stijlen. Het doel van Tula is om yoga toegankelijk te maken voor iedereen en de drempel zo laag mogelijk te houden. Dit betekent niet dat de filosofie en kracht van yoga vergeten worden, maar we proberen dit op een ontspannen manier over te dragen in een frisse studio. Om yoga écht toegankelijk te maken heeft Tula de yoga-to-the-people lessen geïntroduceerd. Dit uit Amerika overgekomen principe betekent dat studenten na het volgen van een les zelf bepalen wat ze betalen. Deze donatie-lessen worden náást de reguliere lessen gegeven door beginnende of nog in opleiding zijnde docenten zodat zij een mogelijkheid krijgen om ervaring op te doen. Alle donaties die worden opgehaald worden later geïnvesteerd in Stichting Tula waarmee Tula initiatieven organiseert of stimuleert om kinderen in de buurt in beweging te brengen. Zodoende wordt er een cirkel gecreëerd waarbij iedereen winst heeft.

Yogastijlen
In Tula worden er momenteel vijf yogastijlen gegeven:
Yin > Volledig gericht op ontspanning, concentratie, ademhalingsoefeningen en het rekken van bindweefsel. Een zeer geschikte les voor mensen die veel stress ervaren, net beginnen met yoga of burn-out klachten hebben.
Vinyasa > een krachtige flow waarbij poses elkaar soepel opvolgen en gedurende langere tijd vastgehouden dienen te worden.
Vinyasa slowflow > de lichtere vorm van Vinyasa. Ook een perfecte les voor beginners, zwangere vrouwen of ouderen.
Ashtanga > een vaste serie van poses waarbij ademhalingstechnieken, balans en kracht centraal staan.
Yin Yang > best of both worlds: ontspanning en kracht.

Yogastudio Tula, houtrijkstraat 38 Amsterdam, www.tula-amsterdam.nl

Summary
Yoga in Tula + WINACTIE
Article Name
Yoga in Tula + WINACTIE