niko niko: plant some happiness!
Isabel Boerdam

niko niko: plant some happiness!

woensdag 15 oktober 2014
Happiness Alert! niko niko, een geweldig initiatief van twee dames die mensen simpelweg blij willen maken met positieve en verrassende concepten. ‘Plantable Happiness’ is de eerste collectie met plantbare producten. Neem bijvoorbeeld deze vrolijke briefkaarten die de ontvanger kan laten groeien tot eetbare viooltjes! Blij blijer blijst? JA!

Plantbare briefkaarten
Als je het mij vraagt heeft niko niko de allerallerleukste briefkaarten. Niet alleen omdat ze er vrolijk en guitig uitzien, maar bovenal omdat je ze na ontvangst kunt planten! Het plantaardige papier van de kaarten is namelijk voorzien van zaadjes. Plant en verwen je ze met aarde en water, dan heb je binnen de kortste keren een bosje vrolijke bloemen of verse kruiden in je kamer of op je balkon staan. Hoe idyllisch!

Eetbare viooltjes
Deze maand heeft niko niko haar collectie uitgebreid! Kwamen er eerst vooral veldbloemen uit de kaarten, kan je nu je vriend, familie of geliefde eetbare viooltjes-to-be sturen. Deze briefkaarten zijn voorzien van zaadjes van de Viola Tricolor en naast dat deze bloemetjes schattig en vrolijk zijn, kan je er dus ook je bord mee versieren. Om de proef op de som te nemen voorziet niko niko ons van twee bijpassende recepten. Met enkel één briefkaart kan je dus sturen, planten, koken en eten! Leuker dan dit gaat het niet worden.

Hooray!
De kaarten Hooray, let’s eat cake and Celebrate the everyday zijn nu verkrijgbaar via de webshop! Snel kopen is aan te raden want deze maand kan je ze nog planten, daarna zul je moeten wachten tot het voorjaar. Na het planten zal jouw persoonlijke boodschap uitgroeien tot de unieke geel/wit/paarse bloemetjes. Zelden was een kaartje sturen zo vruchtbaar! Bovendien bevatten de kaarten twee lekkere gerechten, zodat je direct met de viooltjes aan de slag kan: de Violet cake - jouw huisgemaakte cake versierd met een viooltjes laag en Violet Jam - voor een stijvolle twist aan je dagelijkse boterham. Dus Plant Some Happiness (and eat it)!

niko niko, ga snel naar de webshop

0 Reacties

Een reactie geven

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *.