Rosti Mepal: lunchtime
Isabel Boerdam

Rosti Mepal: lunchtime

woensdag 10 december 2014
Ik heb het geluk dat ik om de hoek heb gewoond bij mijn universiteit waardoor ik thuis kon lunchen, en dat mijn huidige kantoor een behoorlijk rijke saladebar heeft en het begrip ‘Veggie Thursday’ kent, maar anders kan lunchtime soms best een probleem zijn. Of omdat er niets vegetarisch is dat in de categorie ‘redelijk gezond’ valt, of omdat ik het hele aanbod van voorverpakte broodjes en salades maar niets vind, of omdat het duur is en alles wat ik zelf maak tien keer lekkerder, verser en gezonder is. Rosti Mepal kwam met een geweldige oplossing en introduceerde de ‘lunchtime’ lijn: allemaal producten die het meenemen van je lunch gemakkelijk en comfortabel maken. Daar word ik blij van!

Rosti Mepal: een oplossing voor alles
Rosti Mepal produceert al ruim 60 jaar duurzame kunststof producten die voor alles op het gebied van eten en drinken een oplossing bieden. Van schoolbekers tot kampeer- en kinderservies, van keukenartikelen tot bewaardozen. Alle producten zijn een mix van Scandinavisch en Nederlands design wat resulteert in vlotte, kleurrijke designuitstraling. Vorm en functie harmonieus verenigt en met veel oog voor detail en gebruikersgemak. Niet voor niets is het motto van Rosti Mepal: quality, design, function!

Lunchtime-collectie
Bij Rosti Mepal vind je diverse producten om je eigen eten en drinken mee te nemen naar het werk, school of hobby. Ook Rosti Mepal weet: “Dat is niet alleen goedkoper dan onderweg iets kopen, maar vaak ook veel gezonder en lekkerder.” En daar ben ik het helemaal mee eens. Gelukkig maakt Rosti Mepal het met de lunchtime-collectie ook nog eens gemakkelijk om je lunch mee te nemen. Heb jij je ook zo vaak geërgerd dat je muesli zacht werd in de yoghurt? Je sla verlepte in de dressing? Of er broodkruimels tussen je fruit zaten? Met de lunchtime-collectie zijn dat soort ergernissen voorbij: een lunchbox met aparte bakjes voor sladressing, nootjes of (gedroogd) fruit, en een meeneembeker waarin je bijvoorbeeld yoghurt en fruit/muesli van elkaar kan scheiden. Daar is over nagedacht!

Mijn lunch-favorieten
Zie hier mijn lunch-favorieten van Rosti Mepal. Gewapend met deze producten heb ik altijd gezond, vers en vegetarisch eten bij de hand: een salade met nootjes en dressing apart, een beker yoghurt met homemade granola, een thermosmok gemberthee en een fles water. Healthy Lifestyle, ook onderweg!

     


     


      


Meer weten over deze producten? Bekijk hier de lunchtime-collectie

0 Reacties

Een reactie geven

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *.