TerraSana: Positive Eating
Isabel Boerdam

TerraSana: Positive Eating

zaterdag 07 februari 2015
Er wordt steeds meer gezocht naar echte producten. Voeding die je echt voedt. Voeding die goed doet. Voeding waar je blij van wordt. Wat goede voeding is, weet TerraSana al 25 jaar. Daarom laat ik jullie graag kennis maken met dit mooie merk! Tot nu toe waren ze iets te voorzichtig om hun standpunt te tonen, maar vanaf nu niet meer. TerraSana wordt ‘TerraSana positive eating’: een vrolijk merk in een nieuwe vorm. Positiviteit alom!

TerraSana
TerraSana is een bedrijf met decennialange ervaring in de ontwikkeling en productie van biologische delicatessen met een internationaal kwaliteitsmerk. Het assortiment bestaat uit ruim 900 hoogkwalitatieve bioproducten, onderverdeeld in voeding en natuurlijke cosmetica. De producten van TerraSana worden zorgvuldig geselecteerd op basis van biocertificering, duurzaamheid en ambachtelijke kwaliteit. TerraSana streeft in alles naar evenwicht: tussen productie en consumptie, tussen duurzaamheid en comfort en, uiteindelijk, tussen mens en natuur.


Positief beleid
TerraSana heeft een beleid dat afgestemd is en op alle mogelijke manieren rekening houdt met de mens, de natuur en de planeet. Zo werkt TerraSana met een milieubesparende productie, zonder genetisch gemanipuleerde of bestraalde grondstoffen of verpakkingsmiddelen, en zonder onnatuurlijke conserveringsmiddelen en kleurstoffen. Alle grondstoffen zijn van biologische teelt en worden verwerkt in organisch gegroeide ondernemingen met gezinsvriendelijke werkomstandigheden. Lokale en mondiale sociale betrokkenheid staan hierbij voorop en dierproeven worden uitgesloten. Tot slot is duurzaamheid een belangrijk speerpunt en begint bij de eigen organisatie met een dak vol zonnepanelen. Een bedrijf naar mijn hart!

Notenpasta’s waar je blij van wordt
In het afgelopen jaar heeft TerraSana veel nagedacht en gewerkt aan veranderingen en vernieuwing om TerraSana een geheel bij de tijd passend gezicht te geven. Zo zal TerraSana steeds meer zelf produceren en scherpen ze de kwaliteitsnormen nog verder aan om te kunnen kiezen voor de mooiste en beste producten en grondstoffen. Eind vorig jaar is TerraSana gestart om waar ze voor staan ook daadwerkelijk uit te dragen. Voeding waar jij, je lichaam en de wereld blij van wordt! Dit betekent nieuwe verpakkingen, een nieuwe logo en een fijne slogan. Als start van deze positieve campagne worden allereerst de notenpasta’s van TerraSana in een nieuw jasje gestoken. Deze maakt TerraSana met trots in eigen huis. 100% puur, want toevoegingen daar doen ze dus niet aan. In de maten 250 gram en 500 gram heeft TerraSana maar liefst veertien soorten notenpasta’s met als basis pindakaas, cashewpasta, sesampasta (tahin), hazelnootpasta, amandelpasta, zonnebloempasta en nu ook twee gemengde varianten met drie of vier soorten noten. En jawel: je proeft het er vanaf!

Meer weten?

Ben jij benieuwd geworden naar dit merk? Ga je het ook proberen of ken je het? Laat me jouw mening weten via Facebook, Twitter of in een reactie. Ik hoor het heel graag! 

1 Reacties

Ik ken alleen nog maar de (donkere) tahin van dit merk, erg lekker vind ik die! Eerst was dit merk te verkrijgen bj Jumbo maar nu niet meer, maar gelukkig zag ik het gister bij Delicious Food staan.

12:18 19 januari 2024

Een reactie geven

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *.