V Bomb: veggie juices
Isabel Boerdam

V Bomb: veggie juices

zaterdag 08 november 2014
Het lijkt een nieuwe hype! Na de doos vol Uzuma green juices ontving ik onlangs ook een geweldig pakketje V Bomb veggie juices. Al deze aandacht voor een gezond en fit leven, daar wordt de hippe vegetariër blij van, dus ik kon niet laten ook deze sappen aan een test te onderwerpen.

V Bomb: een persoonlijk verhaal
V Bomb is het resultaat van een persoonlijk verhaal, altijd bijzonder om te lezen en de beste basis voor een mooi product. Door vage gezondheidsklachten en gewichtsproblemen gooide Julia, de founder van V Bomb, haar levensstijl om en koos voor een gezond en sportief leven. Ze maakte kennis met ‘The Juicebar’ in New York en ging aan de slag met haar eigen slowjuicer. Eerst voor zichzelf en haar gezin, en later voor vrienden, familie en kennis. Haar Veggie-Fruit juices bomvol vitaminen en mineralen kregen steeds meer bekendheid en dat was het begin van V Bomb. Recht uit het hart van een ervaringsdeskundige!

Koud sap bomvol vitaminen en mineralen
V Bomb speelt in op een trend en wil bijdragen aan ons bewustzijn als het gaat om voeding. Onderzoek wijst immers uit dat goede en verse voeding een belangrijke bijdrage levert aan hoe we ons voelen. Je versterkt je weerstand en verlengt je levensduur. Vooral dagelijks een portie groente en fruit werkt daar sterk aan mee, maar in het drukke bestaan komen maar weinig mensen daar aan toe. In de supermarkt zijn al veel kant en klare sappen te koop, maar door het bereidingsproces zetten de vitaminen en mineralen daar vaak al lang uit vertrokken. Daarom gebruikt ook V Bomb de slowjuicer om de groenten rauw en koud te persen en alle voedingsstoffen te behouden. Bovendien worden de sappen daarna ‘geshock freezt’ en bevroren verzonden, zodat ze tot wel 9 maanden houdbaar zijn in de vriezer. Eenmaal ontdooid zijn de juices nog 5 dagen houdbaar in de koelkast.

Biet, venkel, wortel, paprika, kruiden en tarwegras
V Bomb biedt zes verschillende basissmaken aan die verrijkt worden met kruiden en fruit om te zorgen dat ze niet alleen super gezond zijn, maar ook nog eens lekker. De sappen bevatten de volgende ingrediënten, ongeveer 500 gram groente en fruit per flesje:
Biet: rode biet, peer, appel, bleekselderij, wortel, gember
 • Venkel: venkel, appel, spinazie, limoen

 • Wortel: wortel, sinaasappel, munt en gember

 • Paprika: paprika, peer, appel, gember

 • Kruiden: basilicum, munt, koriander, appel, wortel, limoen

 • Tarwegras: tarwegras, appel, peer, munt, gember


 • V Bomb houdt dus erg van gember, dat is een terugkerend ingrediënt in vier van de zes basissmaken. Zelf ben ik er ook dol op en vind ik het altijd verwarmend, prikkelend en geeft het mij super gezond gevoel, maar deze smaak is wel aanwezig dus houd daar rekening mee. Hierdoor lijken de wortel, paprika en biet ook enigszins op elkaar en zijn de smaken minder onderscheidend. Tarwegras, venkel en kruiden zijn wel ieder op zich uniek!

  Bestellen
  V Bomb veggie juice is online te bestellen via de webshop. 6 flesjes kosten 25 euro, maar naarmate je er meer besteld wordt dat aanzienlijk goedkoper tot bijna 50%. Zo betaal je voor 25 flesjes ‘slechts’ 73,75. Meer informatie over de ingrediënten en de webshop vind je op hun website.

   

  V Bomb, www.v-bomb.com

   

  Ben jij benieuwd geworden naar dit product? Ga je het ook proberen of ken je het? Laat me jouw mening weten via Facebook, Twitter of in een reactie. Ik hoor het heel graag!

  0 Reacties

  Een reactie geven

  Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *.