...

Thuisblijven wordt leuker met deze 6 activiteiten!

door | 14 okt 2020 | Ontspanning

Print Friendly, PDF & Email

De premier heeft gesproken en het lijkt alsof we teruggaan in de tijd. We werken thuis, de horeca is dicht en de straten zijn leeg. Dit alles is natuurlijk ontzettend balen, maar gelukkig kunnen we hier we iets aan doen: we blijven thuis en met deze tips hopen wij het thuisblijven net iets leuker te maken! Dus trek je huispak aan, want het is tijd om al je favoriete food docu’s te kijken, podcasts te luisteren, boeken te lezen, yoga oefeningen te doen en beauty tips uit te proberen. En als je het echt niet meer weet, dan kun je altijd nog je voorraadkast opruimen als een pro met onze tips voor een ideale voorraadkast!

5 nieuwe food docu’s om te bingewatchen

5 food podcasts om te luisteren voor een gezonde dosis inspiratie

Leesvoer: deze boeken wil je de komende tijd lezen

Top 5: Yoga filmpjes

Clean Beauty: vijf natuurlijke schoonheidstips

5 tips voor de ideale voorraadkast

Welke van deze tips ga jij proberen? Heb jij nog andere leuke tips? Laat ze achter in de reacties, op Facebook of Instagram. We zijn benieuwd!

 

Summary
Thuisblijven wordt leuker met deze 6 tips!
Article Name
Thuisblijven wordt leuker met deze 6 tips!
Description
Met deze tips wordt thuisblijven net iets leuker! Dus: blijf thuis en kijk je favoriete food docu's, luister podcasts, en lees een boek!
Author
Lieske van der Waals
Volg Lieske

Lieske van der Waals

Hoofdredacteur at De Hippe Vegetariër
Lieske is een echte foodie, instagram-ster en hoofdredacteur van De Hippe Vegetariër. Lieske is dol op reizen, koken, eten, schrijven en genieten van het leven. Ook kan ze uren door kookboeken bladeren om nieuwe inspiratie op te doen. Op de redactie zien we haar altijd bezig met eten, horen we haar altijd praten over eten en meestal is ze in de keuken te vinden!
Lieske van der Waals
Volg Lieske

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

POPULAIR

Vind alles wat je zoekt