Print Friendly, PDF & Email
5/5 - (1 stemmen)

Op zaterdag 10 september vindt de allereerste editie van YogaNacht Amsterdam plaats en kan je in 1 nacht alles ontdekken wat Amsterdam te bieden heeft op het gebied van yoga, meditatie en gezonde voeding. Van 17:00 – 23:00 openen ruim 40 grote en kleine yogastudio’s hun deuren en presenteren stuk voor stuk allemaal een gevarieerd programma. Denk aan yoga voor beginners, yoga met live muziek of DJ, food related talks, yoga & dans, yoga talks, meditatie specials, intermediate workshops en yoga ontspannings-sessies. Vanaf 23:00 uur is iedereen welkom in Club Lite voor het eindfeest met live DJ.

Voor wie?
YogaNacht is voor iedereen: van absolute beginner tot gevorderde yogi. Juist als je nog nooit yoga hebt gevolgd is dit het moment om een keer een yoga studio binnen te stappen. Kortom, een lange avond gevuld met een inspirerend programma waarbij heel Amsterdam voor 1 nacht helemaal in het teken staat van yoga!

Passe-partout tickets
Met slechts 1 ticket kunnen alle events van de ruim 40 deelnemende yogastudio’s bezocht worden. Het ticket is inclusief toegang tot de afterparty bij Club Lite.

Voor het goede doel
Een deel van de opbrengst van YogaNacht gaat naar Stichting Because We Carry. Stichting Because We Carry verzamelt draagdoeken, eten, kleding en andere noodzakelijke middelen voor gevluchte moeders die aankomen op Lesbos.

Praktische informatie
Datum: zaterdag 10 september 2016
Plaats: ruim 40 yogastudio’s en aan yoga verwante bedrijven in Amsterdam
Tijd: 17.00 – 02.00 uur; eindfeest in Club Lite vanaf 23:00 uur
Prijs: passe-partouts ticket a €19,00 online verkrijgbaar

Het volledige programma en de tickets zijn online beschikbaar op www.yoganacht.nl

YogaNacht is een initiatief van Yogaschool Noord (Amsterdam Noord) en yoga studio Tula (Amsterdam West). Wat we willen bereiken met YogaNacht is het verbinden van Amsterdamse yogastudio’s door de handen ineen te slaan en zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met yoga.

snappa_1468848446

Summary
YogaNacht Amsterdam: 10 september
Article Name
YogaNacht Amsterdam: 10 september