Print Friendly, PDF & Email
5/5 - (1 stemmen)

Geniet jij ook regelmatig van een kop thee? Wij zijn echte theeleuten en kunnen dit de hele dag door drinken. Maar hoeveel weten we nou eigenlijk van thee af? The Dutch Teaguide helpt ons hierbij. In een complete gids voor theeliefhebbers lees je alles wat je maar wilt weten over onze favoriete warme drank! En het fijne is dat hij gratis te downloaden is 😉

Hoe maak je de perfecte thee?
Kook jij gewoon water en doe je er even snel een zakje in, of besteed jij echt aandacht aan het zetten van de perfecte thee? Wij zijn vaak schuldig aan het eerste, maar dat is zonde! Om de thee goed tot zijn recht te laten komen, zijn er een aantal factoren belangrijk. De tijd om thee te trekken en de juiste temperatuur van het water zijn belangrijk, maar ook de hoeveelheid thee, een geschikte theepot en gefilterd leidingwater zijn belangrijk. In de gids lees je hoe je de perfecte thee kunt zetten!

Je favoriete theesoort
Welke thee drink jij het liefst? Er zijn bijna oneindig veel verschillende soorten. Van mild en bloemig tot sterk en kruidig. Net zoals bij dranken zoals wijn, heb je ook verschillende nuances in thee. De smaak van de thee wordt bepaald door hoe de thee wordt geteeld en geoogst. In de gids van The Dutch Teaguide kom je alles te weten over de rol van het verwerkingsproces bij de smaak van thee. Wist je trouwens dat je ook theeproeverijen kunt doen? Hoe leuk is dat!

Theerecepten
Met thee kun je veel meer dan alleen drinken. Je kunt er lekkere recepten mee maken, maar ook hele andere dingen. Zo kun je het bijvoorbeeld gebruiken als natuurlijke cosmetica. Groente thee kan zorgen voor een mooie en gezonde huid. Het zit namelijk boordevol antioxidanten en vitamines. In The Dutch Teaguide vind je hoe je deze recepten en cosmetica zelf kunt maken!

Ga jij aan de slag met de gratis te downloaden theegids? Laat ons weten wat jij er mee hebt gedaan en wat je er van hebt geleerd in een reactie op de website, Facebook of Instagram. We zijn benieuwd!

 

 

Summary
De perfecte thee met The Dutch Teaguide
Article Name
De perfecte thee met The Dutch Teaguide
Description
Geniet jij ook regelmatig van een kop thee? Maar hoe zet je nou de perfecte kop thee? De gratis gids The Dutch Teaguide helpt ons hierbij!
Author