Print Friendly, PDF & Email

LEUK NIEUWS: We hebben weer een e-book gemaakt! Als het buiten lekker weer is doen wij niets liever dan barbecueën of picknicken. De heerlijkste groenten grillen, frisse salades mee naar buiten nemen en zoetigheid smikkelen op een kleed. Daarom hebben wij onze favoriete recepten gebundeld in ons nieuwste e-book: BBQ & Buiten! 

BBQ & Buiten
Of je nu een buurtbarbecue hebt, gaat picknicken met jouw lief of een borrel in het park hebt, in dit e-book vind jij de benodigde recepten! En weet je wat handig is? Alle recepten zijn voor vier personen! Van fruitige summer rolls tot warme appel van de barbecue, we’ve got you covered voor de gehele maaltijd! We zijn zo enthousiast, we geven je vast een sneak peek!  

Voor iedereen
Of je nu buiten eet met het gezin, veganistische vrienden, opa en oma die het liefst ‘gewoon’ een burger willen, of wie dan ook: dit digitale receptenboek bevat recepten voor iedereen! We hebben een selectie gemaakt van vegetarische en veganistische recepten. Ze variëren van comfort food tot uitpakken in het weekend en alles er tussenin. Dus heb je zin in een gezonde en lekkere picknick of een barbecue waarbij je juist even niet om de gezondheid wil denken? Dit e-book bevat het allemaal!  

Bestellen
We begrijpen dat je niet kunt wachten om de barbecue aan te zetten! BBQ & Buiten bestel je via onze webshop. Na het bestellen word je direct doorgestuurd naar de pagina waar je het PDF kunt downloaden. Klik de pagina dus niet direct na het afrekenen weg, maar download eerst je E-book. Let op: het E-book heeft een downloadlimiet van drie dagen, dus sla ‘m op op een plek waar je er makkelijk bij kunt! Heel veel kook (en eet) plezier! 

KLIK HIER OM OOK JOUW GRATIS DOWNLOAD TE STARTEN! 

Heb jij ‘BBQ & Buiten’ besteld? Laat ons in een reactie, op Instagram of Facebook weten wat je er van vindt. Wij zijn benieuwd!

 

Summary
NIEUW: Het gratis BBQ & Buiten e-book!
Article Name
NIEUW: Het gratis BBQ & Buiten e-book!
Description
LEUK NIEUWS: We hebben weer een e-book gemaakt! Wij hebben onze favoriete BBQ & Buiten recepten gebundeld in ons nieuwste e-book! 
Author