Print Friendly, PDF & Email

LEUK NIEUWS: we hebbben een nieuw E-book gemaakt! Op veler verzoek zijn we aan de slag gegaan met recepten die koolhydraatarm én vega(n) zijn! Maak kennis met het digitale receptenboek ‘Lekker & Licht!’ Wij zijn natuurlijk onwijs enthousiast over ons nieuwste E-book en vertellen je dan ook graag alles over deze primeur! Lees snel verder of bestel ‘m direct!

Koolhydraatarm én vega(n)
Er zijn verschillende redenen om (af en toe) koolhydraatarm te eten. Je kan dit doen omdat het een gunstig effect op je gewicht kan hebben of om je bloedsuikerwaarden wil stabiliseren. Welke reden je ook hebt om koolhydraatarm te eten, dit receptenboekje kan je hierbij helpen. Het boekje bestaat namelijk uit welgeteld 20 koolhydraatarme recepten, die allemaal 100% vegetarisch en laag in koolhydraten zijn! Ook veganisten kunnen uitstekend met dit boek uit de voeten. Er staan namelijk ook een hoop vegan recepten in en daarnaast zijn veel vega recepten voorzien van tips om het recept te veganizen. Ideaal, toch?!

Maaltijden
Voor iedere grote maaltijd van de dag hebben we een aantal inspirerende recepten voor je op een rijtje gezet, dus voor het ontbijt, de lunch en het diner. Zo bevat het boekje vijf lekkere ontbijtjes, vijf lunchgerechten en maar liefst tien dinerrecepten! Alle gerechten zitten vol met groenten en vezels, waardoor ze goed vullen en je de dag zeker doorkomt. In het geval van een koolhydraatarm dieet is het namelijk nóg belangrijker om goed gevoed te blijven en niet met een hongerig gevoel rond te lopen. Omdat het leuk is om te kunnen variëren, hebben we bij sommige gerechten een variatietip vermeld, zodat je ze altijd kunt aanpassen aan je mood. Zo raak je er nooit op uitgekeken!

Praktisch
Naast lekker en voedzaam, is dit boekje ook nog eens onwijs praktisch en overzichtelijk. Zo zijn alle recepten voor vier personen, tenzij anders vermeld. Dit maakt het makkelijk om mee te rekenen als je ze wil bereiden voor meer of minder mensen. Benieuwd naar de voedingswaarden van de gerechten? We got you! Deze vind je namelijk aan de zijkant van ieder recept. Op deze manier krijg je goed inzicht in de voedingsstoffen die deze yummy maaltijden met zich meebrengen. Tot slot een disclaimer: kies je ervoor om minder koolhydraten te eten (om welke reden dan ook) en heb je onderliggende klachten, raadpleeg dan je huisarts of een diëtist of dit dieet geschikt is voor jou. Uiteindelijk gaat het om balans en je goed voelen bij wie je bent en wat je eet. Op deze manier zorg je ervoor dat je goed in je vel zit en evenwichtig de dag doorkomt 🙂

Lekker & Licht bestellen
Deze topper kan natuurlijk niet ontbreken in jouw (digitale) boekenkast! Ben je enthousiast en benieuwd geworden? Bestel ‘Lekker & Licht’ dan online via onze webshop! Na het bestellen wordt je direct doorgestuurd naar de pagina waar je het PDF kunt downloaden. Klik de pagina dus niet direct na het afrekenen weg, maar download eerst je E-book. Let op: het E-book heeft een downloadlimiet van drie, dus sla ‘m op op een plek (bij voorkeur op je computer of tablet) waar je er makkelijk bij kunt.

Heb jij ‘Lekker & Licht’ besteld? Laat ons in een reactie, op Instagram of Facebook weten wat je er van vindt. Wij zijn benieuwd!

Summary
NIEUW: Het Lekker & Licht E-book!
Article Name
NIEUW: Het Lekker & Licht E-book!
Description
Het is zover: het allereerste E-book van De Hippe Vegetariër is er! Wij vertellen je graag alles over deze primeur.
Author