Vega hapjes easy: Parmezaan-chili-spaghettikoekjes
Beoordeel dit artikel

Borreltijd! Vega hapjes saai? Zeker niet. De luxe, culinaire maar makkelijke hapjes uit het boek Vega hapjes easy van Jessica Oldfield maken jouw vegetarische borrel stukken leuker. Hier kun je je gasten gegarandeerd mee imponeren. Ideaal voor als je wilt uitpakken straks tijdens de feestdagen, maar niet te veel moeite wilt doen. Deze Parmezaan-chili-spaghettikoekjes staan binnen een handomdraai op tafel. Wij mochten het recept delen!

Ingrediënten
Voor 4 personen
200 g spaghetti, gekookt volgens de aanwijzingen op de verpakking, afgekoeld
2 eieren, plus 1 extra dooier
klein bosje koriander, alleen de blaadjes, grof gesneden, plus extra als garnering
150 g vegetarische Parmezaanse kaas, geraspt
1 theelepel zout, plus extra als garnering
60 ml groene-chili-olie

Bereidingswijze
Knip de spaghetti boven een kom in stukjes van 2-3 cm. Roer de rest van de ingrediënten erdoor, behalve de olie, en meng alles goed. Verhit de chili-olie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak lepels van het mengsel aan beide kanten goudbruin. Je kunt 8-10 stuks maken. Strooi er voor het opdienen wat extra zout en koriander over.

Heb jij dit recept gemaakt? Verras ons dan met jouw creatie op Facebook of Instagram. We zijn benieuwd!

Vega hapjes easy
Jessica Oldfield
Uitgeverij Becht
€19,99

Summary
Vega hapjes easy: Parmezaan-chili-spaghettikoekjes
Article Name
Vega hapjes easy: Parmezaan-chili-spaghettikoekjes
Description
Deze koekjes van spaghetti, chili en parmezaan zijn de ideale vegetarische borrelhapjes. Lekker, creatief en super makkelijk!
Author

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in en ontvang GRATIS 20 pagina’s uit ons boek De Hippe Vegetariër!