Print Friendly, PDF & Email

Er is een nieuw product op de markt! Met de verschillende kruidenmixes van Mattisson kun je speciale kruidenlattes maken. De lattes worden gemaakt van gezonde en smaakvolle kruiden en ingrediënten, zoals kurkuma, gember, matcha, cacao en biet. Een heerlijke en gezonde warme drank en variant op koffie en thee!

Varianten
Er zijn zes verschillende varianten van de lattes. Je hebt twee varianten van kurkuma lattes, ook wel goldenmilk genoemd. Dit wordt al lang gebruikt in de Ayurvedische geneeskunde. Ook is er poeder van reishi paddenstoelen aan toegevoegd, dat jarenlang wordt gebruikt in de Oosterse geneeskunde. De ene latte is kruidig met kaneel en de andere variant is juist zoet door kokosmelkpoeder.

De andere vier varianten zijn meer vervangers van koffie en thee. Je hebt de Matcha latte met gember en ceylon kaneel, de Beetroot latte met gember en cacao, Maca latte met cacao en Ceylon kaneel en de Mushroom latte met reishi en cordyceps.

Hoe maak je de latte?

Ingrediënten
2 tl poeder van de kruidenmix naar keuze
warm water of (plantaardige) melk

Eventueel
honing, kokossiroop of kokosbloesemsuiker
kokosolie

Bereidingswijze
Los twee theelepels poeder op in een beetje warm water of in plantaardige melk. Voeg daarna de resterende warme water of melk om een glas te vullen. Mix je latte in een blender om het extra luchtig te maken.

Voeg naar smaak nog honing, kokossiroop of kokosbloesemsuiker toe. Een theelepel kokosolie maakt de latte romiger.

Heb jij de Mattison lattes al geprobeerd? Laat ons weten wat je ervan vond in een reactie op de website, Facebook of Twitter. We zijn benieuwd!

Dank aan Shutterstock voor de foto van de gekleurde lattes door Oleksandra Naumenko. Je downloadt de foto hier.

Summary
6x kruiden lattes
Article Name
6x kruiden lattes
Description
Er is een nieuw product op de markt! Met de verschillende kruidenmixes van Mattisson kun je nu kruidenlattes maken. De lattes worden gemaakt van gezonde en smaakvolle kruiden en ingrediënten, zoals kurkuma, gember, matcha, cacao en biet. Een heerlijke en gezonde warme drank en variant op koffie en thee!
Author

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in en ontvang GRATIS 20 pagina’s uit ons boek De Hippe Vegetariër!