...

Bedenk jouw eigen BioToday product!

door | 24 sep 2016 | Adv, De Hippe Vegetariër, In mijn keuken, Nieuws, Producten

Print Friendly, PDF & Email

Ben jij een echte foodie boordevol lekkere ideeën? Heb jij altijd al jouw eigen product willen ontwikkelen? Dan is deze PRODUCT CHALLENGE echt iets voor jou! Samen met het merk BioToday ga ik namelijk op zoek naar het meest unieke, creatieve en lekkere product wat volgens jou nog mist in het assortiment van BioToday. Stuur jouw idee in, want het winnende idee gaat BioToday daadwerkelijk produceren en krijgt een plekje in het BioToday assortiment. Daarnaast win je ook nog eens een half jaar BioToday producten ter waarde van 500 euro! Dat wil toch iedereen?!

Pistache-pasta? Bonen-spread?
Denk eens aan de lekkere notenpasta’s van BioToday. Amandelpasta, hazelnootpasta, cashewpasta, tahini. Ik ben er dol op! Zowel op mijn cracker als om mee te koken. Maar wat zou je vinden van een pistachepasta? Een groene notenpasta! Hoe gaaf zou dat zijn… En neem bijvoorbeeld de de mungbonen-spread en de linzen-curry-spread, heerlijk broodbeleg, maar ik kan nog wel meer varianten bedenken… En zo heb ik nog veel meer ideeën om het assortiment verder uit te breiden! Welke ideeën schieten er bij jou binnen? Ik ben heel benieuwd!

Hoe gaat het in zijn werk?
Jouw idee voor het BioToday assortiment kan je tot en met 14 oktober a.s. inzenden via het formulier op de website, via email, via het Facebookbericht over deze challenge of onderaan de blog op de website van BioToday. Alle inzendingen zullen door een deskundig panel worden beoordeeld op verschillende criteria, zoals creativiteit, realiseerbaarheid en uniciteit. Het panel bestaat uit verschillende experts:

  • CEO van BioToday
  • Kwaliteit specialist van BioToday; als hoofd van de afdeling kwaliteit ben je altijd nauw betrokken bij alle productontwikkelingen en zorg je voor de beste kwaliteit van het product waarbij voedselveiligheid centraal staat.
  • New Product Development specialist van BioToday
  • Ralp Geerts; Creative director van RAVANELLO
  • Ik 🙂

Deadline
Het inzenden van de ideeën kan tot en met 14 oktober aanstaande. Woensdag 19 oktober zullen de drie kanshebbers bekend gemaakt worden via de Facebookpagina van BioToday en de Facebookpagina van De Hippe Vegetariër. Tevens openen we hiermee een stemming, waarbij iedereen de mogelijkheid heeft om op een van de drie kanshebbers te stemmen. Twee weken later, op 2 november zal de grote winnaar bekend worden gemaakt!

Winnen
Het winnende idee zal BioToday daadwerkelijk produceren en krijgt een plekje in het BioToday assortiment. Zodat jij (en nog veel meer mensen) kunnen genieten van het door jou verzonnen product! Daarnaast win je ook nog eens een half jaar BioToday producten ter waarde van 500 euro!

Bekijk hier de actievoorwaarden en doe mee!

Succes en verras me!

Liefs,
Isabel

biotoday-product-challenge-afbeelding-1200x900

Summary
Bedenk jouw eigen BioToday product!
Article Name
Bedenk jouw eigen BioToday product!
Isabel Boerdam
Volg Isabel

Isabel Boerdam

Isabel (1990) is vegetariër sinds haar negende. In 2013 tijdens haar master Tekst en Communicatie startte ze haar blog Dehippevegetarier.nl dat inmiddels is uitgegroeid tot het grootste vegetarische platform van Nederland en is uitgebreid met het gelijknamige boek. In 2018 lanceerde Isabel de succesvolle eerste editie van de Nationale Week Zonder Vlees in Nederland. Hierdoor werd ze benoemd tot Gamechanger onder de 30 jaar in de Food100 en CommunicatieTalent van het jaar 2018. Dit heeft er mede voor gezorgd dat Isabel de Nederlandse autoriteit is op het gebied van vegetarische voeding en van haar passie haar werk heeft kunnen maken.
Isabel Boerdam
Volg Isabel

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

POPULAIR

Vind alles wat je zoekt