Bedenk jouw eigen BioToday product!
Isabel Boerdam

Bedenk jouw eigen BioToday product!

zaterdag 24 september 2016
https://www.youtube.com/watch?v=MisGeAh38FY

Ben jij een echte foodie boordevol lekkere ideeën? Heb jij altijd al jouw eigen product willen ontwikkelen? Dan is deze PRODUCT CHALLENGE echt iets voor jou! Samen met het merk BioToday ga ik namelijk op zoek naar het meest unieke, creatieve en lekkere product wat volgens jou nog mist in het assortiment van BioToday. Stuur jouw idee in, want het winnende idee gaat BioToday daadwerkelijk produceren en krijgt een plekje in het BioToday assortiment. Daarnaast win je ook nog eens een half jaar BioToday producten ter waarde van 500 euro! Dat wil toch iedereen?!

Pistache-pasta? Bonen-spread?
Denk eens aan de lekkere notenpasta’s van BioToday. Amandelpasta, hazelnootpasta, cashewpasta, tahini. Ik ben er dol op! Zowel op mijn cracker als om mee te koken. Maar wat zou je vinden van een pistachepasta? Een groene notenpasta! Hoe gaaf zou dat zijn… En neem bijvoorbeeld de de mungbonen-spread en de linzen-curry-spread, heerlijk broodbeleg, maar ik kan nog wel meer varianten bedenken… En zo heb ik nog veel meer ideeën om het assortiment verder uit te breiden! Welke ideeën schieten er bij jou binnen? Ik ben heel benieuwd!

Hoe gaat het in zijn werk?
Jouw idee voor het BioToday assortiment kan je tot en met 14 oktober a.s. inzenden via het formulier op de website, via email, via het Facebookbericht over deze challenge of onderaan de blog op de website van BioToday. Alle inzendingen zullen door een deskundig panel worden beoordeeld op verschillende criteria, zoals creativiteit, realiseerbaarheid en uniciteit. Het panel bestaat uit verschillende experts:

  • CEO van BioToday

  • Kwaliteit specialist van BioToday; als hoofd van de afdeling kwaliteit ben je altijd nauw betrokken bij alle productontwikkelingen en zorg je voor de beste kwaliteit van het product waarbij voedselveiligheid centraal staat.

  • New Product Development specialist van BioToday

  • Ralp Geerts; Creative director van RAVANELLO

  • Ik :-)


Deadline
Het inzenden van de ideeën kan tot en met 14 oktober aanstaande. Woensdag 19 oktober zullen de drie kanshebbers bekend gemaakt worden via de Facebookpagina van BioToday en de Facebookpagina van De Hippe Vegetariër. Tevens openen we hiermee een stemming, waarbij iedereen de mogelijkheid heeft om op een van de drie kanshebbers te stemmen. Twee weken later, op 2 november zal de grote winnaar bekend worden gemaakt!

Winnen
Het winnende idee zal BioToday daadwerkelijk produceren en krijgt een plekje in het BioToday assortiment. Zodat jij (en nog veel meer mensen) kunnen genieten van het door jou verzonnen product! Daarnaast win je ook nog eens een half jaar BioToday producten ter waarde van 500 euro!

Bekijk hier de actievoorwaarden en doe mee!

Succes en verras me!

Liefs,
Isabel

0 Reacties

Een reactie geven

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *.