Print Friendly, PDF & Email

Een aantal jaar geleden had ik echt een enorme zwak voor warme kaasstengels met zoetzure saus en rode wijn. Toen at ik er zonder moeite zes achter elkaar en genieten dat ik deed! Tot ik overstag ging en besloot echt gezonder en bewuster te gaan (het begin van De Hippe Vegetarier), sindsdien heb ik geen kaasstengel meer gezien en daar ook geen behoefte meer aan. Kan je nagaan hoe blij ik was toen Bonduelle – jawel het groentemerk! – me vertelde dat zij nu vegetarische borrelbites gevuld met groente hebben voor in de oven. Dag kaas, dag frituurvet, hallo schuldvrij borrelen!

borrelbites-amazing-asia-webBonduelle voor groenten
Huh? Borrelbites en Bonduelle? Ja dat dacht ik ook toen ik het hoorde. Bonduelle kennen we van de verschillende soorten groente in blik, glazen pot en in de diepvries. Want Bonduelle heeft als missie om het dagelijks eten van groenten zo makkelijk mogelijk te maken. Dit doen zij vanuit hun landbouwachtergrond en sinds de allereerste inblikmachine in 1926. Met hun technologie proberen ze het beste van de groente te bewaren, zowel met het oog op de voedingswaarde als op de smaak. Bonduelle verwerkt de groenten daarom zo snel mogelijk na het oogsten: binnen 3 uur bij conserveren en binnen 4 uur bij invriezen. Vanaf dat moment zijn de groente klaar om bij jou thuis in de pan te gaan!

Vegetarische borrelbites 3 x 3 soorten
De vegetarische borrelbites zijn de nieuwste innovatie van Bonduelle en wat mij betreft echt een verrassende stap in hun assortiment. Het zijn krokante groentesnacks in drie thema’s met per thema drie verschillende vullingen (15 bites per doosje). Bonduelle heeft Amazing Asia, Lovely Latina en Sunny South in de collectie. Allemaal diepvriesbites die binnen 15 minuten in de oven goudbruin en knapperig zijn. Geen frituur dus, en allemaal gevuld met een bijzondere combinatie van diverse groenten, peulvruchten en kruiden. En: gemiddeld 240 calorieën per 100 gram (5 bites). Echt een originele en behoorlijk gezonde hippe vegetarische borrel!

borrelbites-lovely-latina-webAmazing Asia
De borrelbites van Amazing Asia zijn er in de smaken Thaise Curry (wortel, courgette, ui, prei en sojasaus), Indiase Curry (aardappelen, bloemkool, wortelen, linzen, pompoen, ui en tomaat) en Nepalese Dal (bloemkool, prei, linzen, pompoen, wortelen en tomaat). Voor de handigheid hebben de borrelbites een boter-kaas-eieren-structuur, oftwel in vierkantjes, rondjes en driehoekjes zodat je je nooit in je favoriete smaak kan vergissen!

Lovely Latina
De borrelbites van Lovely Latina zijn er in de smaken Mexicaanse Wrap (mais, wortelen, rode paprika, kidney bonen en zongedroogde tomaten) , Surinaamse Roti (zoete aardappel, courgette, wortelen, sperziebonen, ui, prei en tomaten) en Argentijnse Chimichurri (wortelen, courgette, aubergine, rode parprika, ui, prei en tomaten). Voor de handigheid hebben de borrelbites een boter-kaas-eieren-structuur, oftwel in vierkantjes, rondjes en driehoekjes zodat je je nooit in je favoriete smaak kan vergissen!

Sunny South
De borrelbites van Sunny South zijn er in de smaken Franse Ratatouille (aubergine, rode paprika, wortelen, courgette, zongedroogde tomaten), Marokkaanse Tajine (aardappelen, wortelen, kikkererwten, courgette, aubergine, ui, prei en tomaten) en Spaanse Tortilla (spinazie, borrelbites-sunny-south-webaardappelen, courgette, zoete aardappel, ui en kaas). Voor de handigheid hebben de borrelbites een boter-kaas-eieren-structuur, oftwel in vierkantjes, rondjes en driehoekjes zodat je je nooit in je favoriete smaak kan vergissen!

Mijn favoriet van deze negen borrelbites? Eerlijk ik zou het niet kunnen zeggen! In alle soorten zit er wel eentje die ik super lekker vind. Dus ik zou zeggen probeer ze allemaal, speel een potje boter-kaas-eieren en laat mij weten wat jouw favoriet is!

Bonduelle borrelbites, www.bonduelle.nl/producten

Ben jij benieuwd geworden naar dit product? Ga je het ook proberen of ken je het? Laat me jouw mening weten via Facebook, Twitter of in een reactie. Ik hoor het heel graag!

Summary
recipe image
Recipe Name
Bonduelle: gezonde borrelbites
Published On

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in en ontvang GRATIS 20 pagina’s uit ons boek De Hippe Vegetariër!