Print Friendly, PDF & Email

Suiker duikt tegenwoordig overal in op. Zelfs in thee! Gelukkig zijn er ook nog merken die wel doen wat ze beloven: Celestial Seasonings maakt al veertig jaar mooie tea blends en houdt daarbij rekening met mens en natuur. Dat betekent dat de ingrediënten puur natuur zijn, geen suiker bevatten en bijdragen aan een gezond leven. De theebuidels zijn bovendien volledig afbreekbaar, want Celestial Seasonings wil graag de wereld van kopjes thee voorzien, maar niet ten koste van milieu en gezondheid.

De ingrediënten
Thee van Celestial Seasonings is honderd procent natuurlijk en gezond. De ingrediënten zijn van de beste kwaliteit en er zijn geen kunstmatige middelen aan toegevoegd. Bovendien zijn de kruiden, vruchten en specerijen die gebruikt worden afkomstig uit duurzame landbouw. Suiker wordt niet toegevoegd. Celestial werkt al jarenlang samen met vaste leveranciers, waardoor het aanbod gegarandeerd voldoet aan de hoge eisen van puurheid en kwaliteit die Celestial stelt.

De theezakjes
De thee van Celestial Seasonings zit in zakjes van natuurlijke vezels, gemaakt met een chloorvrij proces. Het theebuiltje is volledig biologisch afbreekbaar en door de innovatieve kussenvorm zijn geen nietjes, tags en touwtjes nodig. Daarmee bespaart Celestial ruim 1,5 miljoen kilo afval per jaar en voorkomt het onnodig kappen van bomen. Het verpakkingsmateriaal en de displays worden bovendien gemaakt van gerecycled karton. 

Pure filosofie
Zaken doen op een manier die mens- en planeetvriendelijk is, dat was de filosofie van Celestial Seasonings toen het in 1969 werd opgericht door een groep jonge ondernemers. De oorspronkelijke missie van het bedrijf is altijd dezelfde gebleven: thee maken die goed is van kwaliteit en die helpt het leven van mensen een beetje gezonder te maken. Inmiddels is Celestial Seasonings uitgegroeid tot een internationaal bedrijf dat over de hele wereld mensen voorziet van koppen thee. Vandaag de dag bestaan er negentig verschillende theesmaken en worden er jaarlijks 1,6 miljard kopjes Celestial thee gedronken.

Praktische informatie
Celestial Seasonings kost 2,29-2,69 per pakje en is verkrijgbaar bij de Albert Heijn, Jumbo, C1000, Deen en De Tuinen.

Celestial Seasonings, www.celestialseasonings.eu

Persoonlijke favoriet:
CS_BS_20ct_1008

 

Ben jij benieuwd geworden naar dit product? Ga je het ook proberen of ken je het? Laat me jouw mening weten via Facebook, Twitter of in een reactie. Ik hoor het heel graag!

Summary
recipe image
Recipe Name
Celestial Seasonings: gegarandeerd puur natuur
Published On

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in en ontvang GRATIS 20 pagina’s uit ons boek De Hippe Vegetariër!