...

Getest: Allerhande Box nu 100% flexitarisch

door | 14 mei 2018 | Adv, Flexitarisch, Producten, Recepten, Vegetarisch

Print Friendly, PDF & Email

Goed nieuws: de Allerhande Box is vernieuwd en nu 100% flexitarisch. Elke week kan je kiezen uit 3 vegetarische gerechten, waarvoor je de ingrediënten en instructies thuis bezorgd krijgt. Wij testten de box en aten deze week plaattaart met zoete aardappel en zongedroogde tomaatjes, bloemkoolsalade met ovenkrieltjes en kaasschnitzel en tagliatelle met burrata en panco. Benieuwd?

Waarom een maaltijdbox?
De maaltijdbox is de afgelopen jaren echt een hit geworden. Sommige boxen zijn vooral uniek doordat ze letterlijk de ingrediënten van de boer naar jou thuis brengen, zoals De Krat en Willem & Drees (maar dan mag je wel eerst de aardkluiten uit de groenten wassen – hoort erbij), andere boxen verrassen vooral door gemak en receptuur zoals de Allerhande Box, Marley Spoon, HelloFresh en noem maar op. Bijkomend voordeel van de Allerhande Box, is dat je tegelijk met de box al je andere boodschappen kunt bestellen en sinds deze maand kan je de box helemaal naar eigen wens inrichten.

100% flexibel én flexitarisch
Wat houdt dat precies in? Iedere week kan je bij de Allerhande Box kiezen uit 8 nieuwe gerechten, waarvan er standaard 3 vegetarisch zijn. Vervolgens kan je per week bepalen of je bestelt voor 1, 2, 3, 4 of 5 dagen en of je bestelt voor 2 of 4 personen. Dit kan niet alleen per week, maar ook per dag van de week verschillen. Ideaal! Want hoe vaak komt het niet voor dat je met meer of juist minder mensen eet, een uithuizige week hebt of gewoon zin in iets anders? Je zit nergens meer aan vast, zelfs niet aan je abonnement, dus je kunt het ook gewoon een keertje proberen!

Nieuwe dingen leren
Een maaltijdbox is ideaal als je gezond en gevarieerd wilt eten, zonder er zelf al te lang over na te denken en zonder gezeul met boodschappen. Bij de Allerhande Box worden alle gerechten in aparte papierentasjes geleverd, dus je hoeft niet eens de ingrediënten bij elkaar te zoeken, je hoeft alleen de tas leeg te gooien en de instructies te volgen. En terwijl je creativiteit er misschien mee beperkt wordt, leer je wel weer nieuwe dingen! De recepten zijn vaak echt verrassend en hebben allemaal wel een twist, en dat is dan weer goed voor je eigen kookkunsten in het weekend of op rustige dagen. Zo maakte ik deze week ‘pangrattato’, geroosterd broodkruim met knoflook voor over de pasta. Leuk he? Dit was voor mij nieuw! Daarnaast kan je natuurlijk altijd je eigen variatie maken op het recept of extra ingrediënten toevoegen. Zo ben ik echt een groente-eter, dus gooide soms nog een halve courgette of ander restje ergens doorheen.

Wat stond er op mijn menu?
Ik maakte een prachtige plaattaart met zoete aardappel, zongedroogde tomaten, geitenkaas, jalapeno peper en verse koriander. Deze viel enorm in de smaak thuis! Ook maakte ik een geroosterde bloemkoolsalade met veldsla, paprika, krieltjes, kappertjes, dille en een krokante kaasschnitzel. Een soort van AGV-tje maar dan veel leuker gepresenteerd. Voor mij is een hele kaasschnitzel wel echt heftig, die calorieën verdeel ik liever over de dag, maar mijn vriend heb ik niet horen klagen met zijn anderhalve portie. Tot slot maakte ik tagliatelle met burrata, geroosterde paprika, tomaatjes, verse oregano én panco met knoflook geroosterd als topping. YUM! Oja, en vriendlief bestelde kip met noedels voor een avondje met z’n vrienden – zo flexitarisch dus.

En wat het kost het? Alle gerechten variëren tussen de 10-15 euro voor 2 personen, waarbij de vegetarische gerechten meestal rond de 12,50 euro zitten. Eén of meerdere gerechten kiezen kan heel simpel via Ah.nl/Allerhandebox!

Zou jij het willen proberen? Wat vind jij de lekkerste vegetarische gerechten van deze week? Laat het ons weten, we zijn benieuwd naar jouw reactie!

Summary
Getest: Allerhande Box nu 100% flexitarisch
Article Name
Getest: Allerhande Box nu 100% flexitarisch
Description
Wij testten de Allerhande Box! Deze maaltijdbox is sinds kort 100% flexitarische met keuze uit 3 vegetarische gerechten per week. Bovendien ben je helemaal flexibel wat, wanneer en voor hoeveel je bestelt en zit je nergens aan vast. Lees onze review!
Author
Isabel Boerdam
Volg Isabel

Isabel Boerdam

Isabel (1990) is vegetariër sinds haar negende. In 2013 tijdens haar master Tekst en Communicatie startte ze haar blog Dehippevegetarier.nl dat inmiddels is uitgegroeid tot het grootste vegetarische platform van Nederland en is uitgebreid met het gelijknamige boek. In 2018 lanceerde Isabel de succesvolle eerste editie van de Nationale Week Zonder Vlees in Nederland. Hierdoor werd ze benoemd tot Gamechanger onder de 30 jaar in de Food100 en CommunicatieTalent van het jaar 2018. Dit heeft er mede voor gezorgd dat Isabel de Nederlandse autoriteit is op het gebied van vegetarische voeding en van haar passie haar werk heeft kunnen maken.
Isabel Boerdam
Volg Isabel

Latest posts by Isabel Boerdam (see all)

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

POPULAIR

Vind alles wat je zoekt