...

Lovechock: beste excuus voor chocola

door | 29 mrt 2014 | Glutenvrij, Producten, Raw Food, Suikervrij, Superfood

Print Friendly, PDF & Email

Lovechock is een bijzonder, rauw chocolademerk dat chocolade maakt waarmee zij de harten van mensen willen openen. Lovechock wil mensen in contact brengen met de pure essentie van rauwe cocao waarin de liefdesstofjes behouden blijven. Dit combineren zij met mooie noten en superfruit. Kortom: lekker, lief en levend!

Lief voor jezelf

Alle chocolades van Lovechock zijn lekker, lief en levend in alle opzichten. Doordat de chocolade rauw verwerkt wordt blijven de werkende stoffen behouden. Zo is cacao een van onze superfoods, vol met voedzame stoffen zoals vitaminen, mineralen, antioxidanten én liefdesstofjes. Daarnaast wordt Lovechock gezoet met kokosbloesemsuiker, oftewel nectar van de kokosbloesem. Dit is een zeer duurzame suikervorm die laag glycemisch is en daardoor een stuk gezonder is dan normale suiker. Lovechock was de eerste chocolade in Nederland met deze nectar als zoetmiddel! Tot slot verwerkt Lovechock in haar chocolade een aantal geweldige biologische superfoods zoals quinoa, moerbeien, incabessen, gojibessen en maca die niet alleen super smakelijk zijn maar de chocolade doen transformeren tot een echt power-reepje! Dus wees lief voor jezelf en je lichaam en eet Lovechock!

Lief voor moeder aarde
Door Lovechock te eten ben je niet alleen lief voor jezelf, maar ook voor moeder aarde en de wereld om ons heen. Zo wordt Lovechock gemaakt van de Arriba Nacionale, een topcacaoboon uit Ecuador die in een biodiverse situatie groeit en met veel aandacht geteeld wordt. De zorgvuldig geselecteerde cacaoleveranciers van Lovechock werken rechtstreeks samen met kleine boeren die een eerlijk loon krijgen en goed worden behandeld, alles volgens de Fair Trade-richtlijnen. Het maken van de chocolade gebeurt in een sociale werkplaats in Leiden waar mensen met een arbeidshandicap onder begeleiding weer aan het werk kunnen. Tot slot is ook het vrolijke, kleurrijke karton waarin Lovechock verpakt wordt gemaakt van duurzaam aangeplante bossen en samen met het folie volledig afbreekbaar! Dus wees ook lief voor je omgeving en kies voor Lovechock!

Lovechocks
Lovechock heeft zes heerlijke smaken, allen gemaakt met die beste cacao uit Ecuador met ongebrande en koudgemalen bonen, van 100% biologische ingrediënten, gezoet met kokosbloesemsuiker, zonder melk, soja of gluten en met liefde handgemaakt. De volgende smaken zijn beschikbaar in de webshop of bij enkele voorkooppunten:
– Pure/Nibs
– Almond/Fig
– Goji/Orange
– Pineapple/Incaberry
– Mulberry/Vanilla
– Cherry/Chili

Kortom, wees lief voor jezelf, voor je lief en voor de wereld om ons heen. Eet Lovechock! Zoveel je kan! Het beste excuus voor chocola denkbaar…

PS Loverocks!
Deze maand komt Lovechock met een nieuwe variant: Lovechock Rocks. Vrolijke balletjes om teLovechock_Rocks 1 delen gevuld met een combinatie van fruit, noten & superfoods, omhuld met raw chocolate. Én met toevoeging van het superingrediënt reishi, een kruid dat in China al duizenden jaren gebruikt wordt vanwege zijn heilzame werking op lijf en vooral geest en daarom bekend staat als King of Herbs. Reishi versterkt ‘shen’, onze spirituele energie. Lovechock Rocks zijn er in drie verrassende smaken: Mulberry/Hemp Seed, Almond/Cinnamon en Raisin/Coconut. De Rocks zijn verpakt in vrolijke doosjes die het uitdelen nog leuker maken!

Lovechock, www.lovechock.com

IMG_0136

Summary
recipe image
Recipe Name
Lovechock: beste excuus voor chocola
Published On
Isabel Boerdam
Volg Isabel

Isabel Boerdam

Isabel (1990) is vegetariër sinds haar negende. In 2013 tijdens haar master Tekst en Communicatie startte ze haar blog Dehippevegetarier.nl dat inmiddels is uitgegroeid tot het grootste vegetarische platform van Nederland en is uitgebreid met het gelijknamige boek. In 2018 lanceerde Isabel de succesvolle eerste editie van de Nationale Week Zonder Vlees in Nederland. Hierdoor werd ze benoemd tot Gamechanger onder de 30 jaar in de Food100 en CommunicatieTalent van het jaar 2018. Dit heeft er mede voor gezorgd dat Isabel de Nederlandse autoriteit is op het gebied van vegetarische voeding en van haar passie haar werk heeft kunnen maken.
Isabel Boerdam
Volg Isabel

Latest posts by Isabel Boerdam (see all)

2 Reacties

 1. Jodie

  Just do me a favor and keep writing such trcnnhaet analyses, OK?

  Antwoord
  • Isabel Boerdam

   Sorry Jodie all translations are automatically translated by Google. It is the only way for me to make my blog multi-lingual. Too many blogposts to translate by hand. Hope you understand!

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

POPULAIR

Vind alles wat je zoekt