Nieuwe ontdekkingen #16
Rosa Kuijpers

Nieuwe ontdekkingen #16

dinsdag 12 december 2017
Als blogger word ik wekelijks verrast met pakketjes in mijn brievenbus en nieuwe, bijzondere etenswaren die soms echt de moeite waard zijn! In ‘Nieuwe ontdekkingen’ deel ik iedere 2 weken mijn vijf favoriete ontdekkingen. Deze week: Max's organic mints, 100% natuurlijke limonade van Soof, de witte bonen en bruine bonen soep van HAK, geitenkaasjes Zoë en Zazu, en tot slot de Lentil organic kroepoek!

Top vijf van deze week:

Max’s Organic smints: Mmm, Fresh up! Deze mints zijn heerlijk voor een ‘refreshing’ na het eten, voor onderweg of na de lunch op het werk. De kleurrijke doosjes zien er ontzettend vrolijk uit, maar smaken ook nog eens heel lekker. Er zijn vier verschillende varianten, lemon, berry, coffee of munt. Een leuk bijkomend feit is dat de smints biologisch zijn en zonder suiker, of andere chemische zoetstoffen. Max’s mints zijn vegan, allergenen, en glutenvrij!

 

2. Soof 100% natuurlijke limonade: Geef je water een gezond kleurtje en smaakje! Limonade van Soof, is puur natuurlijk, eerlijk geproduceerd en super lekker! Soof maakt 100% natuurlijke siropen van niets anders dan fruit, groenten en kruiden. Zowel voor de kinderen een super gezond en lekker drankje, als voor de liefhebbers van lekkere diksapjes. Ik heb deze twee varianten uitgeprobeerd. Er bestaan vier varianten, namelijk; sweet potato, cinnamon & apple, blueberry, lavendel & apple, lemmon, mint & apple, en de laatste met carrot, ginger & apple.

3. Witte bonen en bruine bonensoep van Hak: heeft deze twee voedzame soepen op de markt gebracht. Nu het steeds kouder buiten wordt, is er niets lekkers dan een warme kop soep, heerlijk als voedzame lunch. Er is een bruine bonen, en een witte bonen variant. Beide even vol van smaak en goed gevuld met bruinen en witte bonen. Een lekkere, voedzame vegetarische soep!

 

4. Zoë en Zazu geitenkaasjes: Deze drie geitenkaasjes zijn gemaakt van biologische geitenmelk. Sowieso ben ik een grote fan van geitenkaas, maar deze varianten van Zoë en Zazu zijn extra speciaal. Want naast de naturel variant, hebben ze er ook een met truffel, en met venkel. Ze smaken heerlijk door een salade met bietjes, door een gort risotto, of verwarmd en gesmolten door een pasta met bietjes! Alle drie zijn ze even vol, romig en licht pikant van smaak. Past dus ook erg goed op een toastje met een wit droog (of zoet) wijntje erbij.


5.Go- Tan Lentil bio organic chips: Is gemaakt van linzenmeel. Een biologische, knapperige kroepoek uit de Indiase keuken. Vrij van toegevoegde smaakversterkers, conserveermiddelen, kunstmatige kleur- en smaakstoffen en gemodificeerd zetmeel. Deze chips smaakt heerlijk bij de MAGGI Dagje geen Vlees Indiase Linzencurry met wortel en bloemkool. Of bij een vegetarische gado gado. Maar past ook super als borrelhapje met een eigengemaakte quacamole. Enjoy!

Ken jij deze producten al? Of ga je ze proberen? Laat ons weten wat jij vindt in een reactie onder dit artikel of via Facebook, Instagram of Twitter. We horen jouw mening heel graag!

0 Reacties

Een reactie geven

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *.