Print Friendly, PDF & Email

Als blogger word ik wekelijks verrast met pakketjes in mijn brievenbus en nieuwe, bijzondere etenswaren die soms echt de moeite waard zijn! In ‘Nieuwe ontdekkingen’ deel ik iedere 2 weken mijn vier favoriete ontdekkingen. Deze week: Cheese pops, Love Beets babybietjes, Old Amsterdam kaas en Choco Frosticks.

Cheese Pop: Cheese pops bestaat voor 100% uit ambachtelijke Goudse kaas. Heerlijk pittig van smaak, knapperig en perfect door een salade. Ook zijn de cheese pops zeer geschikt voor een bij de borrel.

 

 

Love Beets: Deze mini-bietjes zijn heerlijk zoet van smaak, passen goed door een salade met geitenkaas, rucola en walnoten. YUM, ik ben dol op bietjes. Deze kleine zijn extra vol en zoet van smaak. Ook zijn deze bietjes zeer geschikt voor door een smoothie. Bietjes zijn naast dat ze ontzettend lekker zijn, extreem gezond. Ze bevatten veel foliumzuur, mangaan, kalium, koper, ijzer, vezels en magnesium.

 

Old Amsterdam: Old Amsterdam is een oude kaas met een licht zoete smaak. Deze oude kaas is rijk aan rijpingskristallen en is heel snijdbaar. Heerlijk, dit stuk Old Amsterdam kaas is pittig en past perfect als hapje bij een borrel, of in blokjes door de salade.

 

 

Choco froststick: Abbot Kinney’s Choco froststicks zijn zeer verantwoorde en smaakvolle ijsjes, gemaakt van 100% plantaardige ingrediënten zoals bevroren kokosyoghurt, eerlijke pure chocolade en suikervrij. YUM! Ben jij ook zo verzot op de combinatie van kokos met chocolade? Het is en blijft een top combinatie. En van deze kinneys choco froststicks kun je ook nog eens zorgeloos genieten. Wie wilt dat nou niet..?

 

Ken jij deze producten al? Of ga je ze proberen? Laat ons weten wat jij vindt in een reactie onder dit artikel of via Facebook, Instagram of Twitter. We horen jouw mening heel graag!

 

Summary
Nieuwe ontdekkingen #25
Article Name
Nieuwe ontdekkingen #25
Description
In ‘Nieuwe ontdekkingen’ deel ik iedere 2 weken mijn vier favoriete ontdekkingen. Deze week: Cheese pops, Love Beets babybietjes, Old Amsterdam kaas en Choco Frosticks.
Author

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in en ontvang GRATIS 20 pagina’s uit ons boek De Hippe Vegetariër!