Print Friendly, PDF & Email

Als blogger word ik wekelijks verrast met pakketjes in mijn brievenbus en nieuwe bijzondere etenswaren die soms echt de moeite waard zijn! In ‘Nieuwe ontdekkingen’ deel ik iedere twee weken mijn vijf favoriete ontdekkingen. Deze week: Original Source douchegel, Barbies 60 jarig bestaan, Leev Cakemix door Uit Pauline’s Keuken, La Place chocolade & Jake ‘everything you need in one shake’.

Original Source douchegel
De producten van Original Source zijn gemaakt op basis van 100% natuurlijke plantenextracten en zijn verrijkt met krachtige voeding. De douchegels hebben daarnaast een 100% natuurlijke geur. Eind vorig jaar zijn de douchegels van Original Source in Nederland en België op de markt gebracht. Wij zijn onder de douche gestapt voor de test met de varianten Tingly Mint & Tea Tree, Tropical Coconut, Sweet Rhubarb & Raspberry en Zingy Lime. Benieuwd naar onze favoriet? Wij werden ontzettend blij van Zingly Lime, die ons doet denken aan een frisse douche op een mooie zomerse dag 😉 Zelf de douchegel Original Source in huis halen? Je kunt de showergel in je online mandje gooien of langs een gezondheidswinkel bij jou in de buurt gaan. Binnenkort kan je Original Source ook bij Picnic shoppen!

Jake ‘everything you need in one shake’
In het begin van 2015 introduceerde Jake de eerste voeding in de vorm van shakes en inmiddels zijn er ook repen geïntroduceerd. Maar wat is Jake nou eigenlijk? Jake is vegan voedsel zonder regels, dat je kunt gebruiken waar en wanneer dat jou uitkomt. Wat is Jake niet? Een dieet of voedingsschema. Jake is gemaakt in de wetenschap dat we voedingsstoffen nodig hebben die in voeding zit. En dat is het concept van Jake: complete voeding waar precies de voedingsstoffen inzitten die ons lichaam nodig heeft. Je kunt Jake heel makkelijk als maaltijdvervanger gebruiken door 1 zakje Jake te mengen met 400 ml water en daarna flink te schudden met een shakebeker – met deksel ;-). Ik vertrouw op Jake tijdens een studeersessie in de bibliotheek, als ik geen tijd wil maken voor een uitgebreide lunch of wanneer ik vanuit werk direct door ga om te sporten en onderweg daar naar toe tijd maak voor Jake. Get started! Jake is online verkrijgbaar in de smaken Banaan, Oaty Vanille & Bosvruchten!

Leev Cakemix van Uit Pauline’s Keuken
Collega blogger Uit Pauline’s Keuken heeft de handen ineengeslagen met Leev en ontwikkelde zo vier pakken met biologische ‘droge’ ingrediënten, om zelf in een handomdraai een cake van te bakken. De cakes zijn gemaakt voor gezonde genieters, zoals Pauline zelf. Speltbloem en volkoren meel van Nederlandse bodem, dadels, bananen en wortels zorgen er in de mixen voor dat je cake een stuk minder geraffineerde suiker en onverzadigde vetten bevat dan reguliere bakmixen. De cakemixen zijn er in vier smaken: Banana Bread, Carrot Cake, Appel Kaneel Cake & Chocochip Cake. Hoe maak je de cake? Doe je ‘droge’ ingrediënten uit de Leev verpakking in een kom en voeg de ‘natte’ ingrediënten toe. Meng alle ingrediënten met een garde of spatel door elkaar, giet de cake in een bakvorm en bak de cake af. Zet de cake op tafel en smullen maar! Onze favoriet: Carrot Cake! Benieuwd geworden? Je vindt de cakemixen van Leev door In Pauline’s Keuken in een supermarkt bij jou in de buurt.

La Place chocolade
Je kunt ons op kantoor niet beter verrassen dan met chocolade! Wij waren dan ook aangenaam verrast toen wij alle smaken van de La Place Chocolade mochten proeven. Alle smaken? Ja echt allemaal! Wat een bofkonten zijn we toch ook. Deze chocolade in de vorm van repen, bites en bonbons is exclusief verkrijgbaar bij Jumbo. De splinternieuwe smaken zijn voor een groot deel gebasseerd op Oud-Hollandse lekkernijen zoals appelflap of vlaflip, hoe leuk is dat! Speciaal voor Pasen is nu ook het paasassortiment met gevulde chocolade-eitjes, chocolade paashaasjes, chocolade vogeltjes en chocolade tulpjes verkrijgbaar. Ons chocoladehart begint sneller te kloppen van al dit chocolade nieuws. Mijn favoriet? De witte chocolade met aardbei & kletskop of toch melkchocolade met pumpkin spice of pure chocolade met biet & hazelnoot?! Ik denk niet dat ik een duidelijke voorkeur kan uitspreken, maar gelukkig kan ik nog even blijven snoepen van alle repen!

Barbies 60 jarig bestaan
Ter gelegenheid van Barbies 60e verjaardag is het boek Super Stories verschenen. Je vraagt je misschien af waarom dit een nieuwe vegetarische ontdekking is. Nou, het verhaal van onze Hippe Vegetariër Isabel staat in het Barbie Boek onder het motto ‘you can be anything’, ook een Hippe Vegetariër! Het boek is geschreven door 60 rolmodellen voor de toekomstige rolmodellen. Het boek draagt de boodschap uit dat vrouwen en meisjes alles kunnen bereiken, doen en worden wat ze willen. Het boek ligt niet in de winkel, maar wel in bibliotheken in Amsterdam. Daarnaast kun je er ook online doorheen bladeren. Voor het 60 jarig bestaan heeft Mattel verder zes Barbies op de markt gebracht die een beroep hebben waarbij vaak aan een man wordt gedacht: voetballer, nieuwslezer, brandweervrouw, astronaut, politica en piloot.

Ken jij deze producten al? Of ga je ze proberen? Laat ons weten wat jij vindt in een reactie onder dit artikel of via Facebook, Instagram of Twitter. We horen jouw mening heel graag!

Summary
Nieuwe ontdekkingen #42
Article Name
Nieuwe ontdekkingen #42
Description
Deze week: Original Source douchegel, Barbies 60 jarig bestaan, Leev Cakemix door Uit Pauline’s Keuken, La Place chocolade & Jake.
Author