Print Friendly, PDF & Email
5/5 - (1 stemmen)

Als blogger word ik wekelijks verrast met pakketjes in mijn brievenbus en nieuwe, bijzondere etenswaren die soms echt de moeite waard zijn! In ‘Nieuwe ontdekkingen’ deel ik iedere 2 weken mijn vijf favoriete ontdekkingen. Deze week: biologische seitan van Bertyn, vegan kaasjes van Charly’s All is Fair, het gezondste water van Pineo, nieuwe cacao producten van Rude Health en tot slot gezonde verse maaltijden van Crave Good Food (te koop in het schap van Marqt). YUM!

De top 5 van deze week

  1. Seitan van Bertyn: biologische seitan, rijk aan eiwitten en koolhydraatarm. Een prachtige, ondergewaardeerde vleesvervanger waar ik de komende tijd veel vaker mee zal gaan koken. Inspiratie genoeg, probeer het ook! Check bijvoorbeeld dit receptje.
  2. Vegan kaasjes van Charly’s All is Fair: vegan kaasjes voor bij de borrel, gemaakt op basis van cashews, kokosolie en specerijen. Zodat iedereen mee kan genieten!
  3. Het gezondste water van Pineo: zelf ontsprongen, onbehandeld water van Pineo, dat gebotteld is boven de industriegrens. Arm aan chloor, natrium en andere zaken die niet in water thuis horen. Water van de hoogste kwaliteit!
  4. Verse gezonde maaltijden van Crave Good Food: Crave Amsterdam maakt verse, gezonde maaltijden voor in het schap van Marqt. Compromisloos, vol goede ingrediënten, smaakvol en toch snel en gemakkelijk. Healthy Fast Food!
  5. Nieuwe cacao producten van Rude Health: granola met cacao, hazelnut-cacao porridge en een cacao sweet potato bar! YUM!

Ken jij deze producten al? Of ga je ze proberen? Laat ons weten wat jij vindt in een reactie onder dit artikel of via Facebook, Instagram of Twitter. We horen jouw mening heel graag!

Summary
Title
Nieuwe food ontdekkingen van De Hippe Vegetariër
Description

Ontdek wat de laatste trends zijn op het gebied van voeding! Hier vind je de top 5 nieuwste bijzondere, gezonde en bewuste food producten van Nederland!