...

Nieuwe ontdekkingen #7

door | 22 apr 2017 | Gezondheid, In mijn keuken, Ontspanning, Producten, Voeding

Print Friendly, PDF & Email

Als blogger word ik wekelijks verrast met pakketjes in mijn brievenbus en nieuwe, bijzondere etenswaren die soms echt de moeite waard zijn! In ‘Nieuwe ontdekkingen’ deel ik iedere 2 weken mijn vijf favoriete ontdekkingen. Deze week: de nieuwe slowjuice van Frecious ‘Liquid Gold’, Gula Java Safran heerlijke energiedrank van Amanprana, No Stress tabletten van Physalis, Nederlandse walnootolie van Tokonoot en heerlijke bakemix & pancakemix van BioToday om morgen iets lekkers mee te maken.

De top 5 van deze week

  1. Liquid Gold van Frecious: de nieuwste slowjuice van Frecious met kurkuma als sterke antioxidant en boordevol gezonde eigenschappen, die dankzij de toevoeging van zwarte peper wél opgenomen worden in je lichaam. Gecombineerd met gele paprika, ananas, pompoen en meer!
  2. Gula Java Safran van Amanprana: een heerlijke mix van kokosbloesemsuiker, cacao met een vleugje vanille en kaneel en last but not least: saffraan. Dit bijzondere kruid staat bekend om zijn effect op de gelukshormonen. Mix het met heet water of melk, en je hebt een heerlijke happy energiedrank!
  3. No Stress tabletten van Physalis: een combinatie van vitamine B voor een gezond zenuwstelsel, magnesium om vermoeidheid te verminderen en citroenmelisse voor een goede nachtrust. Prima basis voor wat minder stress!
  4. Nederlandse walnootolie van Tokonoot: walnootolie van eigen bodem uit natuurgebied Maashorst. Geplukt door de kinderen, gedroogd in de ‘Nootopvang’, daarna gekraakt en gesorteerd in zorgboerderijen en uiteindelijk verwerkt tot walnootolie en diverse bijproducten zoals koekjes en walnootmeel. Mooi initiatief!
  5. Bakemix & Pancakemix van BioToday: morgen is het zondag en dus bakdag! Dat kan met deze super vrolijke mixen van BioToday. Wat dacht je van een Banana Bread Mix (voor de liefhebbers van de Banana Bread Granola) of deze Beetroot Pancakemix? Ook in de smaken spinazie, matcha en wortel. YUM!

Ken jij deze producten al? Of ga je ze proberen? Laat ons weten wat jij vindt in een reactie onder dit artikel of via Facebook, Instagram of Twitter. We horen jouw mening heel graag!

Summary
Nieuwe food ontdekkingen van De Hippe Vegetariër
Title
Nieuwe food ontdekkingen van De Hippe Vegetariër
Description

Ontdek wat de laatste trends zijn op het gebied van voeding! Hier vind je de top 5 nieuwste bijzondere, gezonde en bewuste food producten van Nederland!

Isabel Boerdam
Volg Isabel

Isabel Boerdam

Isabel (1990) is vegetariër sinds haar negende. In 2013 tijdens haar master Tekst en Communicatie startte ze haar blog Dehippevegetarier.nl dat inmiddels is uitgegroeid tot het grootste vegetarische platform van Nederland en is uitgebreid met het gelijknamige boek. In 2018 lanceerde Isabel de succesvolle eerste editie van de Nationale Week Zonder Vlees in Nederland. Hierdoor werd ze benoemd tot Gamechanger onder de 30 jaar in de Food100 en CommunicatieTalent van het jaar 2018. Dit heeft er mede voor gezorgd dat Isabel de Nederlandse autoriteit is op het gebied van vegetarische voeding en van haar passie haar werk heeft kunnen maken.
Isabel Boerdam
Volg Isabel

Latest posts by Isabel Boerdam (see all)

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

POPULAIR

Vind alles wat je zoekt