Nieuwe ontdekkingen #7
Isabel Boerdam

Nieuwe ontdekkingen #7

zaterdag 22 april 2017
https://www.youtube.com/watch?v=wWAMX9heoEk&feature=youtu.be

Als blogger word ik wekelijks verrast met pakketjes in mijn brievenbus en nieuwe, bijzondere etenswaren die soms echt de moeite waard zijn! In 'Nieuwe ontdekkingen' deel ik iedere 2 weken mijn vijf favoriete ontdekkingen. Deze week: de nieuwe slowjuice van Frecious 'Liquid Gold', Gula Java Safran heerlijke energiedrank van Amanprana, No Stress tabletten van Physalis, Nederlandse walnootolie van Tokonoot en heerlijke bakemix & pancakemix van BioToday om morgen iets lekkers mee te maken.

De top 5 van deze week

  1. Liquid Gold van Frecious: de nieuwste slowjuice van Frecious met kurkuma als sterke antioxidant en boordevol gezonde eigenschappen, die dankzij de toevoeging van zwarte peper wél opgenomen worden in je lichaam. Gecombineerd met gele paprika, ananas, pompoen en meer!

  2. Gula Java Safran van Amanprana: een heerlijke mix van kokosbloesemsuiker, cacao met een vleugje vanille en kaneel en last but not least: saffraan. Dit bijzondere kruid staat bekend om zijn effect op de gelukshormonen. Mix het met heet water of melk, en je hebt een heerlijke happy energiedrank!

  3. No Stress tabletten van Physalis: een combinatie van vitamine B voor een gezond zenuwstelsel, magnesium om vermoeidheid te verminderen en citroenmelisse voor een goede nachtrust. Prima basis voor wat minder stress!

  4. Nederlandse walnootolie van Tokonoot: walnootolie van eigen bodem uit natuurgebied Maashorst. Geplukt door de kinderen, gedroogd in de 'Nootopvang', daarna gekraakt en gesorteerd in zorgboerderijen en uiteindelijk verwerkt tot walnootolie en diverse bijproducten zoals koekjes en walnootmeel. Mooi initiatief!

  5. Bakemix & Pancakemix van BioToday: morgen is het zondag en dus bakdag! Dat kan met deze super vrolijke mixen van BioToday. Wat dacht je van een Banana Bread Mix (voor de liefhebbers van de Banana Bread Granola) of deze Beetroot Pancakemix? Ook in de smaken spinazie, matcha en wortel. YUM!


Ken jij deze producten al? Of ga je ze proberen? Laat ons weten wat jij vindt in een reactie onder dit artikel of via Facebook, Instagram of Twitter. We horen jouw mening heel graag!

0 Reacties

Een reactie geven

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *.