Print Friendly, PDF & Email
5/5 - (1 stemmen)

Herinneren jullie je de BioToday Product Challenge nog? De competitie waarin jij het nieuwe product mocht bedenken voor BioToday? De Banana Bread Granola kwam als winnaar uit de bus… en daar issie dan! Je vindt hem niet alleen in het schap van BioToday, maar vanaf deze week ook in álle Albert Heijns van Nederland. Met dank aan het idee van Anne van HealthyFoodLove!

Banana Bread Granola
En dus ging ik meteen aan de slag om een mooi recept te bedenken met deze ultieme Banana Bread Granola. Alleen het woord klinkt al lekker. Ik wilde iets maken waar je de bijzonder smaak van de granola echt super goed in proeft. Dat werd deze pink smoothiebowl met bevroren fruit, kosos, kokoswater en verse banaan. Een gezond en kleurrijk feestje om je dag mee te beginnen!

Wat heb je nodig?
150 gram rood diepvriesfruit (ik koos voor framboos, maar je kan ook gaan voor blauwe bessen, bramen of een mix)
100 milliliter kokoswater
50 gram kokosstukjes (kant-en-klaar verkrijgbaar bij AH)
1/2 banaan
2 eetlepels chiazaad
5 eetlepels Banana Bread Granola van BioToday
10 plakjes banaan
2 eetlepels kokossnippers

Hoe maak je deze smoothiebowl?
1. Doe het diepvriesfruit (nog bevroren) samen met het kokoswater, de kokosstukjes en de halve banaan in een blender en pulse tot de kokosstukjes fijngemalen zijn.
2. Roer handmatig de eetlepels chiazaad door de smoothie en zet een kwartiertje in de koelkast.
3. Doe de smoothie in een kom, verdeel de Banana Bread Granola over de ene helft van het bakje en maak af met plakjes banaan en kokossnippers. Geniet ervan!

Heb jij dit recept gemaakt? Of een andere creatie bedacht met de Banana Bread Granola? Verras ons dan met een foto van jouw creatie via Facebook, Instagram of Twitter! Ook vragen of opmerkingen zijn altijd welkom. We zijn ontzettend benieuwd!

Summary
recipe image
Recipe Name
Pink smoothiebowl met Banana Bread Granola van BioToday
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time