Print Friendly, PDF & Email

Als blogger word ik wekelijks verrast met pakketjes in mijn brievenbus en nieuwe, bijzondere etenswaren die soms echt de moeite waard zijn! In ‘Nieuwe ontdekkingen’ deel ik iedere 2 weken mijn vijf favoriete ontdekkingen. Deze week: groentechips van TERRA voor mijn verjaardag, de beste olijfolie ter wereld van Oil & Vinegar, biologische Honest icea tea, Coconut cacao spread van BioToday en Coconut water poeder en meer superfoods van Biotona.

De top 5 van deze week

  1. TERRA groentechips: super lekkere crunchy groentechips, gemaakt van alle soorten groenten!
  2. De beste olijfolie ter wereld van Oil & Vinegar: ieder jaar komt de ‘Flos Olei’ uit. Dit is de internationale olijfoliebijbel die jaarlijks een overzicht maakt van de extra vierge olijfolies in 50 landen. Alle olijfolies worden geproefd en beoordeeld op een schaal van 0 tot 98. Dit jaar is de Castillo de Canena reserva familiar als winnaar uit de bus gekomen met maar liefst 98 punten. Dit is dus de beste olijfolie ter wereld! Deze olijfolie is sinds deze maand te koop bij olijfolie-autoriteit Oil & Vinegar.
  3. Honest icea tea: nieuwe biologische icea tea uit de koker van Coco Cola. Oprecht puur en natuurlijk, biologisch, gemaakt op basis van kruidenthee gezoet met een beetje rietsuiker. Laag in calorieën, fijne zomerse dorstlesser!
  4. Coconut cacao spread van BioToday: de perfecte bounty spread voor op brood gemaakt van kokosrasp, kokosmelk en kokosolie, met cacao nibs, vanille en zeezout. YUM!
  5. Coconut water poeder: gevriesdroogd kokoswater, heerlijke dorstlesser om aan te lengen met water. Bijzonder hydraterend en vol mineralen, ideaal om te gebruiken tijdens of na het sporten.

Ken jij deze producten al? Of ga je ze proberen? Laat ons weten wat jij vindt in een reactie onder dit artikel of via Facebook, Instagram of Twitter. We horen jouw mening heel graag!

Summary
Nieuwe food ontdekkingen van De Hippe Vegetariër
Title
Nieuwe food ontdekkingen van De Hippe Vegetariër
Description

Ontdek wat de laatste trends zijn op het gebied van voeding! Hier vind je de top 5 nieuwste bijzondere, gezonde en bewuste food producten van Nederland!

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in en ontvang GRATIS 20 pagina’s uit ons boek De Hippe Vegetariër!