Print Friendly, PDF & Email

Als blogger word ik elke week verrast met pakketjes en in het bijzonder nieuwe vegetarische producten! Vaak zitten hier hele mooie, duurzame producten óf guilty pleasures bij die ik graag met jullie wil delen. In deze unboxing deel ik mijn favoriete vega en vegan ontdekkingen. De producten die deze week mijn aandacht hebben getrokken zijn: Koolhydraatarme producten van Tasty Basics, een kaartspel van Babbla, Hari Tea en Shoti Maa Thee, chocopasta van No Sugar Daddies en alcoholvrije gin van Ceder’s Alt Gin. Lees je mee?

Tasty Basics
Mocht je koolhydraatarm eten of dat graag willen proberen, dan hebben wij heel goed nieuws voor je. Tasty Basics heeft lekkere crackers, brood, pasta en muesli, alleen dan met minder koolhydraten. De producten bevatten 40-80% minder koolhydraten en veel eiwitten. Zo heeft het merk heerlijke meerzaden crackers, amandelbrood, chocolade- en notenrepen en fusilli. Maar nu vraag je je natuurlijk af: wat zit er dan eigenlijk in deze producten? Bij Tasty Basics gebruiken ze onder andere peulvruchten, zaden en pitten. Wat er ook voor zorgt dat de producten veel eiwit bevatten! Heerlijke producten dus, die prima passen in een koolhydraatarm dieet.

Babbla
Blabbla is een kaartspel over eetgewoonten. Wat is jouw favoriete smaak? Wie is de keukenprins(es) van jullie familie? Wat is jouw grootste ergernis aan tafel? Met dit spel leer je elkaar beter kennen. Achter eetgewoontes schuilen namelijk vaak veel verhalen. Zoals op de voorkant van het spel ook al staat genoemd: ‘vertel mij hoe je eet en ik vertel jou wie je bent’. Babbla is een spel met 50 vragen dat je overal met vrienden of familie kunt spelen. Natuurlijk het liefst tijdens een etentje!

Hari Tea & Shoti Maa
Hari Thee en Shoti Maa zijn biologische theeën geïnspireerd op een yogatraditie. Bij het creëren van de smaken wordt ervaring en kennis toegepast over kruiden, yoga en natuurlijke voeding. De theeën zijn perfect in evenwicht op gebied van smaak, en zijn bedoeld om mensen te helpen om hun bewustzijn en ziel in balans te brengen. Je kunt dus heerlijke theesmaken verwachten waar goed over nagedacht is. Ben je benieuwd? Neem dan hier een kijkje bij de verschillende soorten theeën!

No Suggar Daddies
De mannen van No Sugar Daddies zijn zelf vader en vonden het geen goed idee om hun kinderen vol te stoppen met suikers. Daarom zijn ze zelf in de keuken aan de slag gegaan, en daar ontstonden deze biologische chocopasta’s. Naast een variant met cacao hebben ze er ook een met kokos en eentje met hazelnoot. Alle chocopasta’s zijn glutenvrij. De chocopasta met cacao is lactosevrij en de pasta met kokos is zelfs helemaal vegan. Heerlijk voor op een boterham! Ben je benieuwd wat je nog meer kunt maken met deze chocopasta? Kijk dan even op de Instagram van No Sugar Daddies voor heerlijke inspiratie!

Ceder’s Alt Gin
Heb je zin in een lekkere cocktail, maar dan alcoholvrij? Dan is de Ceder’s crisp alt gin perfect! Deze alt gin is een alcoholvrij alternatief voor gin uit Zuid-Afrika. Bars en restaurants zijn helaas nog even gesloten, maar met de cocktailrecepten erbij kun je zelf gewoon aan de slag en zet jij zo een heerlijke (alcoholvrije) cocktail op tafel. Zo wordt het wel heel erg makkelijk om Dry January door te komen!

Kende jij deze producten al? Welke zou je wel willen proberen? Laat ons jouw mening weten in een reactie onder dit artikel of via Facebook en Instagram. We horen het graag!

 

Summary
Nieuwe vegetarische producten #79
Article Name
Nieuwe vegetarische producten #79
Description
De producten die deze week mijn aandacht hebben getrokken: Tasty Basics, spel van Babbla, Hari Tea Shoti Maa, chocopasta en alcoholvrije gin!
Author