Print Friendly, PDF & Email

De nieuwste vegetarische en veganistische producten testen wij graag voor je uit! Dit keer zetten wij daarom geen 5 maar 26 (!) producten vega en vegan producten in het zonnetje die je wilt proberen. Naast dat unboxen ontzettend leuk is, zijn deze producten ook nog eens erg lekker en veelal van Hollandse bodem. Vandaag: onze favoriete vega(n) verrassingsboxen op een rijtje!

Green Chef Greg’s plantaardige maaltijdboxen
Goed nieuws voor de Amsterdammers onder ons! Green Chef Greg maakt elke zondag vijf veganistische maaltijden en brengt deze bij je thuis in Amsterdam. Zo heb je voor de hele week gezonde en verse maaltijden die helemaal plantaardig zijn. In de maaltijdbox zitten ready to eat gerechten die je dezelfde week kunt eten of kunt invriezen voor later. Greg gebruikt alleen groenten van eigen bodem en bereidt afwisselende maaltijden zonder toegevoegde suikers en conserveringsmiddelen. Helemaal gezond dus! Wij ontvingen voor deze week de PEANUT BUTTER LOVER met pinda-kokos gemarineerde tofu, de VIVA MEXICO met bonen en bruine rijst, de FALAFEL & CHICKPEAS PARTY met tahini, de GONNA LOVE EATING YOUR GREENS met smaakvolle seitan en last but not least de COUSCOUS A LA RATATOUILLE met kruidige aubergine. Hoe fijn is het om na een lange werkdag de koelkast open te doen en een gezonde maaltijd te kunnen eten zonder lang in de keuken te hoeven staan! De boxen zijn €39,95 voor 5 gezonde maaltijden en je kunt ze hier bestellen!

De Borrelexperience
Voor de volgende Zoom borrel alles in huis halen is zo gedaan met de Borrelexperience van Hapjes aan Huis & Olijck. Stel zelf je eigen borrel samen of kies voor een compleet borrelpakket met wijn, bier, ijsthee en borrelhapjes. Onze persoonlijke vegetarische borrelbox is niet compleet zonder kaasproeverij, flesjes Afflichem Blond bier, een fles witte wijn, Griekse kalamata olijven, Krupi oesterzwamchips van Gro, Pane Carasau crackers met Italiaanse pestodip, vers gebrande nootjes en een mooie houten plank om het op te serveren. De complete borrelboxen zijn tussen €27,50 en €49,50 en als je zelf een borrel samenstelt, kun je het zo gek maken als je zelf wilt! Is het al tijd voor de volgende borrel? Wij zijn er in ieder geval klaar voor, nu jij nog! De borrelbox bestel je hier.

The Karma Box
Wil je extra karmapunten verdienen? Wij hebben de gouden tip! The Karma Box is een verrassende box gevuld met 100% plantaardige producten gemaakt door lokale merken en ondernemers. Deze verrassingsbox is iedere maand gevuld met andere verrassende plant-based goodness waardoor je nooit weet wat er volgende maand in de box zit. Maar wij verklappen je natuurlijk graag waarmee de box in de maand mei gevuld is! In de mei-editie vind je typische producten met een twist om lekkere maaltijden mee op tafel te zetten zoals de Pianta vegan maaltijdsauzen en gedroogde pasta van VeggiHap met 50% groenten waarmee je eenvoudig een snelle pasta op tafel zet met extra veggies. Ook vind je er de Dutch Weed Burger gemaakt van zeewier van eigen bodem en plantaardige worsten van Upside met rode kruiden, tomaat en tarwe, flitsend gele kurkuma-zuurkool van Sauercrowd en Tomasu sojasaus gemaakt van Nederlandse soja en tarwe uit De Hoeksche Waard. Ook aan de lekkere snacktrek is gedacht met superlekkere vegan koeken van Willem-Pie, de Chockbites Truffle Box, Make My Bar snackrepen en popcorn zonder toegevoegd zout of suiker van Wierdo Popcorn in de smaken swinging salsa en, jawel, sweet en salty! Snacken zonder drankje kan natuurlijk niet en daarom vind je in de box ook natural energy drink van Tenzing, kombucha, ginger & kaffir lime van Butcha Kombucha en siroop van Soof Drinks in de smaak zoete aardappel-kaneel-appel – YUM! The Karma Box bestel je voor €50,- met de kortingscode GETKARMA.

Ken jij nog een leuke vega of vegan verrassingsbox die wij moeten proberen? Laat het ons en elkaar weten in de reacties, op Facebook of Instagram!

 

Summary
Nieuwe vegetarische ontdekkingen: de verrassingsbox editie
Article Name
Nieuwe vegetarische ontdekkingen: de verrassingsbox editie
Description
De nieuwste vegetarische en veganistische producten testen wij graag voor je uit! Vandaag: onze favoriete vega en vegan verrassingsboxen op een rijtje!
Author