...

Nieuwe vegetarische producten #80

door | 30 jan 2021 | Producten

Print Friendly, PDF & Email

Als bloggers zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste vegetarische ontwikkelingen. Daar zitten vaak mooie duurzame producten en guilty pleasures bij. We zochten de leukste producten voor jullie uit en delen ze hier met jullie! We maakten dit keer kennis met veganistische Italiaanse pizza’s van Vegitalian, 2 soorten supplementen van Motion Nutrition, Sweet Solution repen van Tony’s Chocolonely, zuivel van Boeren van Amstel, een pakket met biologische producten voor 5 heerlijke ontbijtrecepten van Bio lekker voor je en een taartje van Trashu’re gestuurd door Too good to go!

Veganistische Italiaanse pizza’s van Vegitalian
Vegitalian is een moderne Italiaanse keuken waarin plek is voor alle smaken. De keuken staat voor bewust eten zonder concessies; qua smaak, kwaliteit en beleving. Vegitalian heeft de Italiaanse keuken als inspiratiebron gebruikt om een geheel nieuwe beleving van plantaardig en vegetarisch eten te creëren. Het restaurant lanceert veganistische Italiaanse pizza’s, verkrijgbaar met 7 soorten toppings zoals No Pepperoni, Mushroom Truffle en 4 Cheeses. Wil je deze overheerlijke pizza’s ook proberen? Met de kortingscode ‘lockdown’ ontvang je €7,50 korting bij besteding van 5 vegan pizza’s of de proefbox met 5 vega pizza’s in de online pizza shop!

Supplementen van Motion Nutrition
De 60 veganistische capsules van Motion Nutrition zijn gemaakt van biologische ingrediënten. Ze helpen je iedere dag om je levendiger te voelen en dieper te slapen. Motion Nutrition draagt de missie en visie uit van het ondersteunen van je lichaam en geest met echte voedingssupplementen. Wij ontvingen twee potten voor dag en nacht: Power Up en Unplug. Power Up is ontwikkeld door hersengezondheidswetenschappers en zorgt ervoor dat de hersenen optimaal blijven presteren. De unieke en biologisch beschikbare formule ondersteunt je energielevel en maximaliseert je focus en geheugen. De Unplug is gericht op ontstressen. Het kalmeert je geest en brengt je dichter bij jezelf. Het zorgt voor een rustgevende stemming, gemoedsrust en een gevoel van kalmte. Benieuwd naar de supplementen van Motion Nutrition? Deze zijn online verkrijgbaar bij de Holland & Barrett!

Zuivel van de Boeren van Amstel
Boeren van Amstel is een coöperatie van 22 lokale boeren uit de achtertuin van Amsterdam. Samen maken zij lokale zuivel en verbeteren zij natuur en milieu. Wist je dat maar 5% van het eten en drinken uit onze directe omgeving komt? Wij kregen een pakket van volle melk en volle yoghurt van hun eigen koeien uit het Amstelland. Deze zuivelproducten worden ook in hun eigen melkfabriek verwerkt in Oudekerk. Met hun werkwijze verminderen de Boeren van Amstel hun impact op het milieu, verlagen ze de ‘foodmiles’ van hun producten en bewaren zij het mooie polderschap door de bescherming van weidevogels. Voor elk verkocht pak doneren zij ook direct naar het behoud van landschappen en zijn zij actieve partners van de vogelbescherming! Wil je meer weten over de Boeren van Amstel en hun zuivel? Beluister dan hun podcast serie en bestel een zuivelpakket via hun website!

Bio lekker voor je: de nieuwste biologische producten
Wij ontvingen een doos vol biologische producten van biolekkervoorje.nl met alles wat je nodig hebt om 5 heerlijke ontbijtrecepten te maken. Zoals je eigen brood bakken met Woudkorenmix of zelf een knapperige granola maken met kokos- en gembermix. Een goede start is het halve werk, en met deze biologische producten begin je de dag zeker goed! Biologische producten helpen je de overstap te maken naar een duurzamer en groener leven. Om even uit te leggen wat ‘biologisch’ precies inhoudt: biologische boeren werken zo goed mogelijk samen met de natuur zodat we zo lang mogelijk nog kunnen genieten van de aarde. Biologische boeren gebruiken geen chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest, dieren leven veel buiten en de biologische boeren zorgen voor meer biodiversiteit. Bio lekker voor je legt je dit duidelijk uit op hun website, waar ze ook gevarieerde bio recepten en actueel nieuws over de biologische industrie delen. Zeker een bezoekje waard als je je meer wilt verdiepen in biologische producten!

Tony’s Chocolonely
Iedereen kan een choco-activist worden! Tony’s Chocolonely draagt uit dat alle chocolade wereldwijd 100% slaafvrij kan worden. Dat doet Tony’s door bewustzijn te creëren rondom het probleem, het goede voorbeeld te geven en andere stakeholders in de keten te inspireren om dit voorbeeld te volgen. De Sweet Solution repen bevatten al deze drie stappen, waarmee Tony’s laat zien dat alle chocolade op een eerlijke en verantwoorde manier gemaakt kan worden. De repen zijn geïnspireerd op ’s werelds meest iconische chocolademerken, die samen het gezicht vormen van de grote chocolade-industrie. De repen zijn gemaakt volgens Tony’s 5 samenwerkingsprincipes die je kan lezen op hun website. Tony’s roept al zijn chocoladefans op om onderdeel te worden van de Sweet Solution campagne en de petitie te tekenen. Hiermee ondersteun je de wetgeving die bedrijven verplicht misstanden in hun keten aan te pakken. Daarbij gaat de opbrengst van de actie naar stichting 100WEEKS, een organisatie die vrouwen in extreme armoede ondersteunt.

Brievenbuscake – Pompoen van Trash’ure
Van Too good to go ontvingen wij in onze brievenbus een ware traktatie van Trash’ure Taarten! Een heerlijke pompoencake met frisse sinaasappel en knapperige pecan en walnoten, kortom, een cake die al heel snel op was. Trash’ure wil voedselverspilling tegengaan én werk creëren voor mensen die wegens hun migratieachtergrond moeite hebben met het vinden van een baan in Nederland. Een onwijs mooi initiatief waarbij in samenwerking met andere bedrijven producten worden gebruikt die anders worden weggegooid. De producten die zij iedere avond ophalen bij de verschillende partners, vergt de nodige kilometers. Trash’ure wil de C02-emissie zo laag mogelijk houden, en daarom rijden ze C02-neutraal met een volledig elektrische bus. Heb jij nu ook zin in zo’n overheerlijke en duurzame lekkernij? Je kan via de website naast de pompoencake kiezen voor valentijn Madeleines, magnifieke Madeleines of een brievenbus Appeltaartje. Wij kunnen je garanderen dat je jezelf of iemand anders hier onwijs blij mee gaat maken!

Ken jij de producten in dit artikel al? Welke zou jij wel willen proberen? Laat ons het ons weten in een reactie onder dit artikel of via Facebook en Instagram. We horen jouw mening heel graag!

Summary
Nieuwe vegetarische producten #80
Article Name
Nieuwe vegetarische producten #80
Description
Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste vegetarische ontwikkelingen. Dit zijn de leukste nieuwe vegetarische producten!
Author
Daniëlle van Kampen
Volg Daan

Daniëlle van Kampen

Creatieve Foodie at De Hippe Vegetariër
Daniëlle studeert Voeding & Diëtetiek, houdt van uitgebreid koken met vrienden, is sportfreak ten top en bezoekt in haar vrije tijd hotspots binnen- en buiten Nederland om de nieuwste food en fashiontrends te ontdekken, en dit vervolgens te delen via een leuke Instagrampost met andere foodies en fashionista's!
Daniëlle van Kampen
Volg Daan

Latest posts by Daniëlle van Kampen (see all)

2 Reacties

 1. Treesverheul@live.nl

  Zelf kan ik deze niet zelf moet ik vanwegen mijn ziekte vooral opletten op eiwitten en ijzer misschien hebben jullie nog een tip zit nu in een rolstoel

  Antwoord
  • Sanne Romp

   Hi Trees, bedoel je dan de zuivel of om welk product gaat het?

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

POPULAIR

Vind alles wat je zoekt