Nieuwe vegetarische producten #94
Daniëlle van Kampen

Nieuwe vegetarische producten #94

woensdag 01 september 2021
Als bloggers zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste vegetarische ontwikkelingen. Daar zitten vaak mooie en duurzame producten en guilty pleasures bij. We zochten de leukste producten uit en delen ze hier met jullie! We maakten dit keer kennis met 5 nieuwe ontdekkingen! Dat zijn: sapjes van Dr. Blend, olie en azijn Oil & Vinegar, Choco Discs Nobó, ijsjes van The Nice Company en de Royal First Flush thee van Simon Lévelt.

Dr. Blend SlimBox
Na een zomer vol met lekker eten en zoete drankjes is een kleine reset soms even nodig, om op die manier je lichaam en mindset terug te brengen naar een gezond regime. Nou kwam het net even goed uit dat ons hele team Slim Boxen ontvingen van Dr. Blend. De SlimBox van Dr. Blend bestaat uit een box vol veggie sapjes waarmee je dus een dag mee gaat vasten. Wil je liever een detox doen? De SlimBoxen zijn ook verkrijgbaar in 1-daagse, 3-daagse, 5-daagse en 7-daagse boxen. De 1-daagse SlimBox bestaat uit 6 groentesapjes en 3 shots. Daarbij zit een uitgebreide handleiding. Om verschillende redenen is een SlimBox interessant. Een SlimBox kan je bijvoorbeeld toepassen wanneer je moeite hebt om op dagelijkse basis voldoende groentes binnen te krijgen. Met deze sapkuur kan je gemakkelijk je groente inname verhogen. Wil je liever de sappen gebruiken ter aanvulling op je dagelijkse voeding/dieet? Dan zijn alle sappen uit de SlimBox ook apart verkrijgbaar in de Dr. Blend webshop.

Oil & Vinegar Amaretto Vinegar
Het welbekende digestief na het avondeten: Amaretto! Héérlijk door een dessert of naast de koffie, zo kennen wij het drankje in ieder geval. Ben je wat minder van de alcohol maar houd je wel van de Amaretto smaak? Oil & Vinegar biedt hiervoor de ideale oplossing, namelijk de Amaretto Vinegar! De combinatie met azijn geeft de Amaretto Vinegar een zoetzure smaak, met brede toepassingsmogelijkheden. Perfect op een fruitsalade, desserts of amaretti koekjes. Dressingtip: Geroosterde hazelnootolie of extra vierge olijfolie met sinaasappel!

Choco Discs Nobó
Voor de vegan chocolade lovers is er iets nieuws op de markt! Nobó verraste ons met hun overheerlijke en romige choco discs! Nobó biedt een gezonder en zuivelvrije melkchocolade aan met slechts 6 ingrediënten per smaak. Je kant bijvoorbeeld kiezen uit: Irish Sea Salt. Salted Almond, Orange en Smooth and Creamy. Minder ingrediënten, minder verpakking, minder massaproductie, geen chemicaliën en zo minder schade voor het milieu.The Nice Company
Een lekker verfrissend ijsje gaat er bij ons zeker wel in, maar soms wil je ook wel iets gezonds. Laat The Nice Company daar nou net de ideale ijsjes voor hebben! Bij Nice maken ze no-junk ice pops. Er wordt geen gebruik gemaakt van poeders of concentraten om de ijsjes goedkoper of makkelijker te maken, of om meer winst te maken. Ook gebruikt Nice maar één soort suiker, niet drie verschillende in andere namen om je voor de gek te houden. De ingrediënten staan in grote leesbare letters achter op de verpakking, heel fijn. Daarbij verpakt Nice hun ijsjes in een papieren verpakking met een zo dun mogelijke binnenfolie. Omdat dit nog niet de meest duurzame oplossing is, zijn ze hard op zoek naar betere alternatieven. Go Nice!Simon Lévelt
De grote thee retailer introduceert een nieuwe exclusieve thee: De Royal First Flush! De allereerste lentepluk wordt deze thee geoogst in Darjeeling. Hoe kan je de Royal First Flush het best zetten? Bijvoorbeeld door de thee 5 minuten bij 90 °C circa 2 gram te laten trekken. Bij deze zetmethode komen de zoetere tonen meer naar voren en creëer je volgens Simon Lévelt een toegankelijke thee. Dan kan je er ook nog voor kiezen om de thee iets korter te laten trekken, 3 minuten bij 90 °C circa 2 gram per kop.  Bij een kortere infusie ontwikkelt de thee meer complexiteit; de thee kenmerkt zich door frisse en zijn kenmerkende hints van druiven en asperges. Deze wijze had onze voorkeur, een hele bijzondere en smaakvolle thee!

Ken jij deze producten al? Welke zou je wel willen proberen? Laat ons jouw mening weten in een reactie onder dit artikel of via Facebook en Instagram. We horen het graag!

0 Reacties

Een reactie geven

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *.