...

Nieuwe vegetarische producten #70

door | 26 jul 2020 | Producten

Print Friendly, PDF & Email

Als blogger word ik elke week verrast met pakketjes en in het bijzonder nieuwe vegetarische producten! Vaak zitten hier hele mooie, duurzame producten óf guilty pleasures bij die ik graag met jullie wil delen. In deze unboxing deel ik mijn favoriete vega en vegan ontdekkingen. De producten die deze week mijn aandacht hebben getrokken zijn de haver spreads van Oatly, de vegan fruitijsjes van Gigi Gelato, de biologische drankjes van Queen Ferment, de alcoholvrije dranken van Martini en de chips van O’Nest!

Oatly
Yes! Het wordt steeds makkelijker om plantaardig te eten, en dat wordt deels mogelijk gemaakt door Oatly! Natuurlijk was ik ook al vóór deze nieuwe productlijn groot fan vanwege het uitgebreide assortiment aan havermelk en yoghurt. Toch miste er in de keuken nog iets, zoals dierlijke producten als crème fraîche, kookroom en spreads te vervangen. Ook in die behoefte heeft Oatly ons nu voorzien, helemaal blij mee dus!

Gigi Gelato
Romige fruitijsjes zonder dierlijke producten, het bestaat! Deze ijsjes zijn ontwikkeld door Luigi Graziosi, een Italiaanse gelato Maestro uit Rome. Denk aan Solero, maar dan helemaal plantaardig en verkrijgbaar in drie verschillende smaken. Het oranje ijsje smaakt naar sinaasappel, wortel en gember. In het gele ijsje zit mango, passievrucht en venkel. Het roze ijsje dankt zijn kleur aan aardbeien, bosbessen en bietjes. Als dat niet lekker klinkt! De ijsjes van Gigi Gelato zijn verkrijgbaar bij de Albert Heijn.

Queen Ferment
Queen ferment is een koningin in, je raad het al, fermenteren! Ze passen dit proces toe op verschillende sappen en maken zo verschillende producten zoals waterkefir, kumbucha en appelazijn. Alle producten zijn gezond, en waar mogelijk biologisch en ecologisch. Dit is haalbaar omdat het productieproces kleinschalig gebeurt. Lekker frisse drankjes waar je schuldvrij van kunt genieten!

Martini
Houd je ervan om van een heerlijke Martini in het zonnetje te genieten, maar dan liever zonder alcohol? Dat kan gewoon! Martini heeft maar liefst twee alcoholvrije producten op de markt gebracht. De smaken zijn Vibrante met sinaasappel en Floreale met kamille. Beide zijn heerlijk om te mixen met tonic en lekker veel ijs.

O’Nest
O’Nest maakt heerlijke chipjes van kikkererwten, linzen en quinoa. Deze producten zijn gezonder en minder rijk aan verzadigd vet dan de gewone chips die we gewend zijn. De chips zijn verkrijgbaar in de smaken rozemarijn, curry en sweet chili. Perfect om de borrel mee compleet te maken!

Ken jij deze producten al? Welke zou je wel willen proberen? Laat ons weten wat jij vindt in een reactie onder dit artikel of via Facebook en Instagram. We horen jouw mening heel graag!

 

Summary
Nieuwe vegetarische producten #70
Article Name
Nieuwe vegetarische producten #70
Description
Wij testten de producten van Oatly, vegan fruitijsjes van Gigi Gelato, drankjes van Queen Ferment, alcoholvrije Martini en chips van O'Nest!
Author
Enza Bom
Volg Enza

Enza Bom

Enza studeert taal & communicatie aan de UvA en heeft veel passie voor koken, duurzaamheid en een vegetarische lifestyle. Ze zet zich hier dan ook graag voor in. Daarnaast heeft ze ook veel interesse in sport, gezondheid en het bezoeken van de nieuwste hotspots. De ontwikkelingen op het gebied van vegetarisch eten gaan steeds sneller, zowel in de horeca als in de schappen van de supermarkt. Enza vindt het leuk om hierover te schrijven en haar mening op dit gebied te delen.
Enza Bom
Volg Enza

Latest posts by Enza Bom (see all)

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

POPULAIR

Vind alles wat je zoekt