Print Friendly, PDF & Email

Als blogger word ik elke week verrast met pakketjes en in het bijzonder nieuwe vegetarische producten! Vaak zitten hier hele mooie, duurzame producten óf guilty pleasures bij die ik graag met jullie wil delen. In deze unboxing deel ik mijn favoriete vega en vegan ontdekkingen. De producten die deze week mijn aandacht hebben getrokken zijn de plantaardige Whopper van Burger King, proteïne producten van Foodspring, het online bestelplatform Vegafoodies, de groentenwraps van Knorr en de zwarte knoflook van Queen ferment!

Rebel Whopper
In samenwerking met de Vegetarische Slager heeft Burger King een plantaardige versie van hun bestseller op de markt gebracht. De Rebel Whopper is sinds kort ook te koop in Nederland. Qua smaak komt hij erg dicht bij de originele versie in de buurt, wij vinden ‘m dus geslaagd!

Foodspring
Yess, voor de echte fitness freaks verkoopt Foodspring een hele reeks proteïne producten. Op de foto hieronder zie je de protein balls, verschillende energy bars, paleo bars, protein bars mét plantaardige varianten, pindakaas en heerlijke protein spreads! Als dat niet lekker klinkt… Zelfs voor de vegan sportfanaten is er op de website enorm veel keus. Ik krijg in ieder geval spontaan zin om naar de sportschool te gaan!

Super leuk: met de kortingscode DeHippeVegetarier15 krijg je op de website van Foodspring 15% korting op alle producten (geldt niet op producten met korting).

Vegafoodies
Ook als vegetariërs hebben we soms wat minder zin om te koken, en willen we ons even laten verwennen. De meeste bezorgdiensten kennen we nu wel; veel fastfood en veel vlees. Nu is er ook een speciale vega bezorgdienst met de leukste vegetarische en plantaardige restaurants! Op dit moment alleen nog in Amsterdam, maar binnenkort hopelijk in heel Nederland. Vegafoodies is er zeker één om in de gaten te houden!
Knorr groentewraps
Nóg een goede lifehack zijn de nieuwe groentewraps van Knorr. Of je nou quesadilla’s, burrito’s of enchillada’s wil maken, het is gegarandeerd super makkelijk én super lekker. En nu is het dankzij Knorr ook nog eens een goede manier om meer groenten aan je menu toe te voegen, ze bevatten namelijk wel 35% wortel of bietjes. Ze zijn met een zachte €2,49 een stuk goedkoper dan andere varianten en er zitten er een stuk meer in!
Queen ferment
Ooit gehoord van zwarte knoflook? Het smaakt wat zoeter, en in chique restaurants wordt het nogal eens in gerechten verwerkt. Nu is het op steeds meer plekken te verkrijgen, en kan jij hier ook thuis de sterren mee van de hemel koken. Deze knoflook van Queen Ferment is helemaal biologisch geteeld en GMO vrij, net als alle andere producten van dit mooie bedrijf. Het fermenteer proces gebeurt helemaal natuurlijk. Wij zijn fan!

 

Ken jij deze producten al? Welke zou je wel willen proberen? Laat ons jouw mening weten in een reactie onder dit artikel of via Facebook en Instagram. We horen het graag!

PS. Wil jij blijvend minder vlees eten en vaker vegetarisch, maar lukt het je niet om je eetpatroon te veranderen? Of heb je een vriend(in) die hulp kan gebruiken? Koop dan nu onze online cursus vleesminderen in 15 dagen!! Je krijgt 5 euro korting met de code DEHIPPEVEGETARIER. Na de cursus geniet je gegarandeerd van een nieuw eetpatroon!

 

Summary
Nieuwe vegetarische producten #72
Article Name
Nieuwe vegetarische producten #72
Description
Als blogger krijgen wij veel pakketjes toegestuurd. Hier delen wij onze favoriete vegetarische producten die zeker de moeite waard zijn!
Author